Автор: Маргарита Симонян, главен редактор на РТ И виновни за

...
Автор: Маргарита Симонян, главен редактор на РТ И виновни за
Коментари Харесай

Симонян:Западни приятели, включихте ни в режим „руснаците никога не се предават“

Автор: Маргарита Симонян, основен редактор на РТ

И отговорни за това сте вие, мои уестърн другари. Вие ни включихте в режим „ руснаците в никакъв случай не се предават “. Отдавна ви споделях, намерете си естествени съветници по Русия и изхвърлете тези лайнари.

С вашите недалновидни наказания, с безсърдечното ви оскърбление по отношение на нашите спортисти (включително инвалидите), с вашите скрипали и показното ви неуважение към съществени демократични полезности като хипотеза за непорочност (при това съчетано лицемерно с принудително втълпяване на ултралиберални хрумвания в личните ви страни), с вашите припадъчни всеобщи нервности, предизвикващи у здравия човек само въздишка на облекчение, че, популярност Богу, живее в Русия, а не в Холивуд, с вашия избирателен бардак – било то в Щатите, в Германия или в Брекзит-зоната, с натиска ви върху РТ (телевизионният канал „ Russia Today “, бел. ред.), на който не можете да простите, че се възползва от вашата независимост на словото и сподели на целия свят, че от нея, очевидно, не всеки може да се употребява, че тя не е основана за прилагане, а за хубост, като някакъв бистър парцал – отдалече свети, а от близко не става да си изчистиш с него конюшнята – с всички тези несправедливости и жестокости, с инквизиторското ви двуличие и неистина вие ни накарахте да спрем да ви почитаме. Вас и вашите соу куул полезности.

Ние към този момент не желаеме да живеем като вас. Преди петнайсет години – скрито или очевидно – искахме да живеем като вас, а ето, че към този момент не щем. Просто престанахме да ви почитаме. Както и тези, които подкрепяте у нас. Ведно с тези, които поддържат вас. Иженарицаемите пет %. И отговорни за това сте самите вие. Западните политици и анализатори, вестникари и разузнавачи.

Нашият народ може доста да прости. Но не прощаваме високомерието. Както всеки естествен народ, прочее. Единствената хартисала измежду вас империя би трябвало да се поучи от историята на съдружниците си – все някогашни империи. И да знае за какво са профукали своите империи. Най-вече с помощта на своето викосомерие. White man’s burden, my ass. Само че тази хартисала империя не почита историята, преподават й я през просото, и най-после всичко ще свърши по този начин, както постоянно свършва в сходни случаи.

А в това време успяхте да ни сплотите към вашия зложелател. В мига, в който го обявихте за зложелател, ни сплотихте към него. Преди това ни беше единствено президент и можехме да го сменим. А в този момент той е наш лидер. И няма да ви дадем да го промените. Направихте това със личните си ръце. Тъкмо вие противопоставихте патриотизма на либерализма. Макар те да не са взаимно изключващи се понятия. Вие направихте по този начин, че пред тази подправена алтернатива ние избрахме патриотизма. А другояче мнозина от нас са в същността си либерали. Като мен, да вземем за пример. Разбрахте ли в този момент какво направихте. И по този начин ще е за дълго.

Превод "Гласове "

Източник: politikus.ru
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР