Автор: Иван Сотиров/faktor.bg Посещението на Румен Радев в Лондон беше

...
Автор: Иван Сотиров/faktor.bg Посещението на Румен Радев в Лондон беше
Коментари Харесай

За удобния ПР и неудобните въпроси към Радев, които не бяха чути в Лондон

Автор: Иван Сотиров/faktor.bg

Посещението на Румен Радев в Лондон беше пример за радиомълчание.

От добре подбраните посрещачи не се откри нито един човек, който да го попита какво мисли за българската реакция по случая Скрипал, дали още вижд съветски байрак над Крим и дали в битката с мафиотското ръководство на страната ни ще се опре на поддръжката на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които го направиха президент!

Не беше запитан и за това, какво мисли за свалянето на глобите против Русия, а това е обичаната му тематика при визити на Запад.

Не беше запитан и за какво не реагира, като президент на страна член на НАТО и Европейски Съюз и като възглавяващ Косултативния съвет за национална сигурност, когато беше осведомен, че в отчет на македонските служби се установи, че съветска резидентура, основана в София, работи против евроатлантическото участие на Македония и за дестабилизацията на района.

Никой не се сети да го попита и за срещата му с искрено антизападно настроения президент на Македония Георги Иванов и за злополучното визитата на московския патриарх, който го унизи в личния му кабинет.

Изводът е единствено един, а той е, че тези срещи не са спонтанни срещи с наши сънародници, които живеят във Англия, а добре проведени партийни мероприятия, които се употребяват за ПР акции, поръчани от София.

Това несъмнено не значи, че сред присъстващите не е имало хора, които са желали да зададат такива въпроси, допустимо е организацията да е била такава, по тази причина е добре на такива събития да се върви с плакати.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР