Автор и снимка: Мартин Карбовски, фейсбук,Имало едно време една кривица.

...
Автор и снимка: Мартин Карбовски, фейсбук,Имало едно време една кривица.
Коментари Харесай

Карбовски: Лукаво ДПС искат оставката на Радев, за да го хвърлят на тепиха при Борисов, където правилата ги определя той

Автор и фотография: Мартин Карбовски, фейсбук,

" Имало едно време една кривица. Много крива кривица. Срещу нея се изправили едни хора, назоваваме ги “правите хора ” - най дребното тъй като тия хора са се изправили против кривицата. Правите хора излъчили или най-малко се надявали на някой прав човек във властта да го поддържа.

Излязъл един прав човек от властта и ги подкрепил. Казал “мутри вън! ”. Мутрите се заинатили и не желали вън, желали вътре. И тогава, както постоянно до момента излиза Движение за права и свободи и като един горски жандарм поисква оставката и на правия човек и на кривия. С вещината на подъл политически състезател Движение за права и свободи пробутват концепцията и Президент и Премиер да подадат оставки, като че ли компроментирането на двете институции е сложени на една равна везна. За какво да си върви Радев - не се схваща?! Заради чекмедже? Заради злато? Заради запис? Заради съмнения в корупция?

Радев няма причина да си върви и Движение за права и свободи ясно знаят това. Другото са приказки за помирявания, които дрънка всеки притиснат до стената бандит. Движение за права и свободи очевидно оферират на Радев да се сбие с Борисов на терена на Борисов - с нова партия и в почтена политическа борба на полето на изпълнителната власт.

Но тук е и лукавщината - разпоредбите на тая борба още принадлежат на Борисов, цялата държавна машина е негова. Излизането на Радев на тепиха по този метод ще пренебрегва шкафчетата и записите. Радев ще стане съизвършител на Борисов, ще му подаде ръка. Радев ще загуби в случай че играе по този метод - тъй като горе в политическите среди може шкафчето да е единствено досадно увещание, само че долу всеки към този момент разпознава Борисов като злобен Леприкон, лежащ върху гърне от злато.

Затова Радев не би трябвало да играе играта на Движение за права и свободи. А Движение за права и свободи няма защо да желаят оставка на Радев. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР