Автор: Флагман.БГflagman.bgТрагедията застигнала младия мъж точто преди рождения му денСтотици

...
Автор: Флагман.БГflagman.bgТрагедията застигнала младия мъж точто преди рождения му денСтотици
Коментари Харесай

Стотици изпратиха в бял ковчег нелепо загиналия Димитър Караманов

Автор: Флагман.БГ

flagman.bg

Трагедията застигнала младия мъж точто преди рождения му ден

Стотици пристигнаха през днешния ден в гробищния парк в Бургас, с цел да изпратят в бял ковчег 27-годишният Димитър Караманов от Бургас, умрял неуместно след рухване от над 40 метра в Еменския каньон към Велико Търново. Трагедията за някогашните му съученици и другари от Бургас е неописуема.



Димитър бил на екскурзия във Велико Търново с още двама другари от София, с цел да честват ергенско празненство на единия от тях. Тримата се качили на Еменския каньон в събота следобяд, тъй като обичали туризма и природата. Не са употребявали алкохол. Според изказванията на приятелите му, Димитър вървял в директно непосредственост до ръба на скалата. Не са го видели да вади телефона си, с цел да прави селфи.

На идващия ден, 14 октомври, Димитър Караманов щял да чества рождения си ден в старопрестолния град.

Димитър бил с необикновено възприятие за комизъм, еколог, един от най-хубавите възпитаници на Механотехникума в Бургас. През последните години живеел в столицата и бил един от най-хубавите готвачи в главния ресторант на елитния хотел " Маринела ".

Най-близките му родственици са в потрес от трагичната новина. Бащата на Димитър умрял преди 4 години от онкологично заболяване. Майка му работела в Съединени американски щати, където била известена за загубата на сина си. Снощи тя пристигнала, с цел да го изпрати в последния му път.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР