Автор: доц. Иво Инджов, 19 мин.бгС голям комуникационен гаф стартира

...
Автор: доц. Иво Инджов, 19 мин.бгС голям комуникационен гаф стартира
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: Мая Манолова открадна името на платформата си

Автор: доцент Иво Инджов, 19 мин.бг

" С огромен информационен гаф започва гражданското придвижване на Мая Манолова Изправи се.БГ. Умишлено или не, то взаимства името си от претърпялото неуспех в напълно краткотрайното си битие ляво придвижване на известния политик от немската Левица Сара Вагенкнехт -  " Изправи се! " ( " Aufstehen! " ). Тя имаше упоритостта да сплоти единомишленици от Левицата, социалдемократите и зелените, включително с цел да приготви почвата за ляво-центристка коалиция. Самата Вагенкнехт обаче загуби публичен заем на доверие с въпреки и умерените си антимигрантски спозиции. Вследствие на това, както и на здравословни проблеми, тя " разпусна " придвижването.

ПР-ите и имиджмейкърите към Манолова отново отиват на изправителен

П.С. " Червената " Мая, която се оплакна в краткотрайната дясна обич в жанр " анти-Фандъкова ", по този начин и не разбра, че тезата на Първанов, Дончева и някои други, че към този момент " няма ляво, няма дясно ", е мощно демодирани. Ако е носела съмнителни дивиденти допреди пет-шест години, през днешния ден тя е губеща. Няма по какъв начин в дълготраен проект да обединиш изнемогващия пенсионер с " десния " еколог, който другояче е себеотрицателен либерал, носещ маркови дрехи... Нали по този начин?

Така че Изправи се.БГ, в чиято основа е залегнало разбирането, че " няма ляво-няма дясно ", няма да има дълготраен небосвод ", разкри известният учител по медии доцент Иво Инджов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР