Автор/ Арман Бабикян - експерт по политически маркетинг и ПР

...
Автор/ Арман Бабикян - експерт по политически маркетинг и ПР
Коментари Харесай

Не флагман, а самотен гребен на петел

Автор/ Арман Бабикян - специалист по политически маркетинг и ПР

Бях си въобразил, че Бойко Борисов не може да наподобява по-жалко от оня опит да изясни за какво не си подава оставката след едни президентски избори. Е, може! Случи се нощес и бе излъчено онлайн, едно към едно. Енвер Ходжа! Такова вцепенение цареше, че човек ще реши, че иде нова пандемия! А то, нормалното, само че зле изиграно. Борисов отново е застрашен, протегнали ръка му с фотоапаратче на спалнята, записвали му гласчето, летели дрончета, карани персонално от президента-пилот, а то дето се вика, можело и гърмеж да носи!!! Представяте ли си президент, който персонално и обществено (пред охраната) малко поубива премиера на страната? С две думи,

Борисов е в заплаха - жалей, народе!

И ти партийо, че се целят във флагмана ти. Така рече самият той нощес.

Слабоватият водевил бе умислен като антична покруса, в която деятели на партията на талази трябваше да застават зад тила му и в верни моменти да ръкопляскат на Вожда и учителя. Липсваше синхрон и възторг в спартакиадата, някои се споглеждаха и подхилкваха, други безучастно гледаха в земята, само че единствено една от Кърджали бе целуната по главата.

Не за първи път ще " убиват " Борисов, както навяват парламентарните летописи, само че този път заплахата го дебнела отвред и току да се разплачеш, и се оказва, че той се потял не от терзание. Кофти климатик несъмнено.

Като споделих отвред, в пороя от врагове бяха подредени Румен Радев, Мая Манолова, ДСБ, Слави Трифонов, Цветан Цветанов и който ти падне. И всичко това, тъй като строи пътища, купил самолети и ще влезем (може би) в еврозоната. Да се чуди човек за какво биха били Цветанов или ДСБ против Ф-16? Или какво срещу имат останалите против пътищата? Може би

просто не желаят да се краде толкоз доста,

тъй като е известно, че и в други страни се вършат пътища и тръбопроводи, само че са някак с по-скромни цени и не ги откриват 12 пъти годишно метър след метър, нито се провеждат служебни екскурзии на половината кабинет за огледи.

По-смешно стана, когато се обясни, че Движение за права и свободи дебне " откъм гърба "! Ето го същинският боязън на Борисов, тъй като това е " политическо ликвидиране " и той е виждал по какъв начин го вършат на други преди него. Това не е анекдот, а действителна опция. И по тази причина се поти, по тази причина го е боязън, по тази причина си мисли, че ще го викат в прокуратурата.

Като се стигне до там, човек се оплита в неистини. До през вчерашния ден записът бил фалшификат, а нощес сподели, че били отпреди една година?! Не беше си писал с Божков и нямаше кирилица, а нощес се оказа, че препращал SMS-и?! Усъмни се в НСО и в Изпълнителната комисия на ГЕРБ по отношение на подлите снимки. Ще спи с револвер! А ние с какво да спим? С маски ли?

Добре, че този път имаше и публицисти, а освен мисирки, та получи същински въпроси. Браво, Поли /Полина Паунова, " Свободна Европа ", бел.ред./! Другия път могат да застанат и 600 души от тази партия, само че няколко микрофона с достолепие стигат, тъй като против тях стояха смачкани и подтиснати хора, които

калкулират мислено последните изгоди от Онзи пред тях.

Много е тъжно да бъдеш предаден от сътрудниците и съдружниците си, само че Борисов също се е лишавал елементарно от тези, които му пречат.

Сега основният въпрос е дали хората у нас ще изискат назад свободата и достолепието си, или ще чакат нови олигарси, нов Борисов, нови схеми, тъй като в политиката, както във физиката, празно пространство няма... Летят единствено перца от изядени мисирки.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР