Автор: Антония Първанова, фейсбукКадър: 7/8 ТВВТОРАТА ВЪЛНА Медии и политици

...
Автор: Антония Първанова, фейсбукКадър: 7/8 ТВВТОРАТА ВЪЛНА Медии и политици
Коментари Харесай

Д-р Антония Първанова: Три пъти по-ниска смъртност от COVID-19, отколкото от грип

Автор: Антония Първанова, фейсбук

Кадър: 7/8 ТВ

" ВТОРАТА ВЪЛНА
Медии и политици фанатично ни убеждават в надигаща се втора вълна от Ковид-19. За задачата се насажда суматоха, като се показват сбор случаи на подозрително позитивни PCR проби, а не на фактически заболели хора. Нека погледнем по какъв начин наподобява всичко това през обстоятелствата:
1. Колкото повече PCR проби се вършат на изцяло здрави хора, толкоз повече новооткрити се афишират. Не се регистрира обстоятелството, че този тест открива частици (секвенции) от вирус, които не са жизнеспособни и не могат да заразяват.
2. Над 50% са подправено позитивните проби, само че те се афишират като безсимптомни, вместо за неверни.
3. Диагнозата се слага въз основа на клинични данни за заболяване + резултат от тест, а карантина може да се постанова единствено поради положителен тест. Това наподобява на следния абсурд: с цел да си болен от Ковид-19, би трябвало да си и болен и положителен, само че в случай че си единствено положителен си болен и без да си болен?!
4. Преживяемостта от вируса е 99,8%, което значи:
• за България при 767 умряли, 382 733 са го претърпели
• за света при близо 1 милион (976 644) умряли, съвсем 490 милиона (487 345 356) са го претърпели
5. Със строги ограничения или без ограничения, обстоятелствата демонстрират, че те нямат влияние върху смъртността, само че имат значителен резултат върху живота на хората и върху стопанската система. Ето какви са сравнителните данни за общия брой на умрелите на 1 милион население:
• Испания - 661
• Англия - 615
• Италия - 591
• Швеция - 581
• В света - 125
• България - 111*
* Този резултат се дължи на редица фактори свързани с паметта на имунната ни система заради преболедуване от 4 предходни варианта на коронавируси, а не на напъните на държавното управление, каквито заслуги си приписва министър председателят.
6. На графиките по-долу ясно се вижда по какъв начин смъртността след края на месец май внезапно спада до 0,2% и остава непроменена до в този момент, а огромният брой новооткрити е за сметка на безсимптомните случаи, дължащи се на подправено позитивни PCR проби. Интересни и доста показателни са идентичните криви за смъртността в света, във Англия и в Швеция, а доста другите криви на новооткрити случаи въз основа на " положителни " PCR проби.
7. Обърнете особено внимание на графиките за броя болни и умряли в Швеция. След дълги разногласия и спекулации, обстоятелствата демонстрират с безспорна решителност, че ограниченията за обществена изолираност не са ефикасни в битката с Ковид-19. Те биха били безмислени за всеки тип въздушно-капкова зараза. Те са насила, те са корист с човешките права!!!
8. За България Коефициентът на смъртност** в промили (на 1000) е следният:
• Ковид-19 - 0,11
• сезонен грип - 0,30
• онкологочни болести - 2,64
• сърдечносъдови болести (инсулт, инфаркт) - 10,04
• обща смъртност - 15,58
Очевиден е делът на " страшния " Ковид-19!!! Той е по-нисък от този на сезонния грип.
** пресмята се като брой умряли от обещано заболяване разграничен на броя на популацията, умножено по 1000
9. " Общата смъртност в страната спадна с над 10%, тъй като хората стопираха да вървят на доктор и да се вършат рискови интервенции " - член на НОЩ. Много забавно изказване, което навежда на мисълта за качеството на опазването на здравето в страната.
10. Броят на нуждаещите се от интензивни грижи спада, а броят на така наречен безсимптомни пораства. Доста явен факт. В същото време броят на хоспитализациите се усилва (по данни на НЗОК, изключително след увеличение цената на клиничната пътека). Това е доказателство за едни дейности разнообразни от ДМП - положителната здравна процедура.
Защо пиша всичко това:
• Защото е операция и корист да се удължава изключителната епидемиологична конюнктура при липса на потвърдени данни за значителен публичен риск;
• Защото е лишено от здравна логичност да се тестват здрави хора и да се карантинират цели класове в учебните заведения поради позитивен тест с компрометирана надеждност. Ако през седмица има по 1 дете в класа или преподавател с " позитивен " PCR, всякога ли ще карантинират целия клас?
• Няма такава епидемиологична мярка да се затварят едни здрави хора, с цел да не са в контакт с други здрави хора, с цел да не заразят трети здрави хора!!!
• Няма " нова нормалност ", има нова форма на иго. Нарича се безкритичност!!!
• В среда на суматоха, стрес и систематични операции хората могат да бъдат принудени да извършат дейности и да одобряват интервенции в ущърб на личното си здраве и интерес.
• Много начални форми на онкологични болести останаха недиагностицирани, заради страха от посещаване на доктор и заради блокиране на скрининговите стратегии. В идващите месеци и години внезапно ще се усили броят на напредналите форми на рак. Ще загинат повече хора, в сравнение с от Ковид-19.
• Опитите за диспути бяха потушени и думата на вирусолози, имунолози, епидемиолози, инфекционисти и специалисти по публично здраве беше отнета, с цел да не излезе на бял свят научната истина.
• Лекари и пациенти започнаха да се държат по този начин като че ли до през вчерашния ден всички са били безсмъртни и от през днешния ден има единствено една опасност за здравето и живота - и тя е Ковид-19.
• Най-голямото закононарушение на това ръководство е настройването на хората едни против други с неточни данни, медицински неистини и корист с науката епидемиология. Сега всеки паникьосан коментатор във Facebook е подготвен да унищожи този, който се пробва да му показа друго мнение подкрепено с обстоятелства и данни. При това го прави с озлобление, фанатизъм и ненавист, без да разсъждава, без даже да схваща и грам от материята и терминологията на тематиката. Прави го като че ли е идеята на живота му и със самочувствието на определен да бъде терминатор на опитите за мислене. Ето по този начин се ослепяват индивидите и се трансформират в подчинена маса, подготвена да прегази всяко затруднение пред личното си ритуално самоубийство ".



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР