Автопортрет на Джони Деп, изобразяващ холивудската звезда в момент между

...
Автопортрет на Джони Деп, изобразяващ холивудската звезда в момент между
Коментари Харесай

Джони Деп продава автопортрета си, рисуван, докато се съди с Амбър Хърд

Автопортрет на Джони Деп, изобразяващ холивудската звезда в миг сред правосъдните каузи, свързани с брака му с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд, беше пуснат в продажба през вчерашния ден, заяви Ройтерс. Замислено през 2021 година в студиото на английския илюстратор Ралф Стедман, творбата, наречено „ Пет “, е приключено тази година.

„ Този автопортрет беше основан във време, което беше... да кажем малко тъмно, малко объркващо “, описа Деп. „ Погледнах го и не знам за какво, си помислих, че се нуждае от още нещо. Имаше потребност от спомагателна информация, тъй че просто написах пет върху него, тъй като таман навлизах в петата година от хаоса. “

През 2015 година Деп се ожени за Хърд, с която се  срещна на снимачната площадка на кино лентата „ Дневникът на едно пиянде “. Малко повече от година по-късно тя подаде молба за бракоразвод.



Миналата година Деп получи получи цялостната поддръжка на правосъдните заседатели в Съединени американски щати в делото си против Хърд за клюка, повдигнато откакто актрисата го беше обвинила в принуждение. Деп отхвърли да е удрял нея или която и да е друга жена.

Две години преди този момент Деп загуби друго дело за клюка във Англия против таблоида „ Сън “, който го назова „ бияч на съпруги “. Съдия от Върховния съд на Лондон постанови, че Деп неведнъж е нападнал Хърд. Скоро след делото Деп беше заставен да се откаже от присъединяване в поредицата „ Фантастични животни “, в която играеше основния антагонист Гелърт Гринделвалд.



По думите на Деп „ Пет “ е въодушевен от негова фотография, направена през 2015 година, когато той става лице на рекламната акция на парфюм на първокласната марка „ Диор “.

„ Пет “ се подрежда измежду портретите на Деп от неговата сбирка „ Приятели и герои “, формирана от изображения на известни персони като Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и Кийт Ричардс. Колекцията се продава от „ Касъл Файн Арт “, английска група от художествени галерии за търговия на дребно.



Автопортретът, чиято цена е 1950 щатски $, е разгласен за обмен за лимитирано време – общо 13 дни. Деп съобщи, че 200 $ от приходите от всяка продажба ще бъдат дарени на организацията с нестопанска цел „ Психично здраве на Америка “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР