Автопаркът на Областна дирекция на МВР в Русе се обогати

...
Автопаркът на Областна дирекция на МВР в Русе се обогати
Коментари Харесай

Полицаите в град Русе и областта получиха нови автомобили

Автопаркът на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Русе се обогати с 10 нови патрулни коли „ Шкода Рапид “. Те са предопределени за чиновници от районните ръководства в Русе, Бяла и Две могили. По четири автомобила получиха Първо и Второ районно управление (на МВР) в град Русе, а по един районните ръководства в градовете Две могили и Бяла. Ключовете им бяха връчени на гала в Русе. Новите коли ще заменят част от морално и физически остарелия автопарк, като в него има коли на по 16 години и с навъртяни над милион километра, по думите на  комисар Илиян Енчев – зам.-директор ОД Министерство на вътрешните работи Русе. 
„ Надяваме се, че с новите транспортни средства ще подобрим работата на сътрудниците и изискванията, в които работят. Голяма част от времето си те прекарват в тези автомобили, изпълнявайки служебните си отговорности – главно за защита на публичния ред, за запазване на живота, здравето и спокойствието на жителите. Предполагам, че това в допълнение ще стимулира всички тях да извършват отговорностите си по-професионално и по-качествено “, добави комисар Енчев.
Новите автомобили са закупени с финанси от бюджета на Министерство на вътрешните работи. Автомобилите са с размер на мотора 1400 куб. см, с автоматизирана скоростна кутия и мощ от 125 конски сили. Новите коли са оборудвани с лайтбар и в допълнение съоръжение, належащо за работата на патрулите. Маркирани са с герба и надписите на Министерство на вътрешните работи. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР