Автомобилното събитие на годината – Международният автомобилен салон София 2019

...
Автомобилното събитие на годината – Международният автомобилен салон София 2019
Коментари Харесай

Международният автомобилният салон София 2019 – най-престижното автомобилно събитие за годината

Автомобилното събитие на годината – „ Международният авто салон София 2019 ” ще се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център. Над 75 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена повърхност ще показват най-хубавото от автомобилната промишленост. Ще бъдат показани 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети.
Повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели чакат посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София., 16 нови модела, 13 фейслифта и 18 нови модификации. Впечатляващ ще бъде и броят на колите с различно задвижване – 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с мотори на метан.

„ Международният авто салон в София 2019” е едно от най-престижните изложби в района и едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на „ Международната организация на автомобилните производители” (OICA), наред с автомобилните изложби в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио.

Редица марки, които не успяхме да забележим на най-голямото автомобилно ревю във Франкфурт през септември, са заели свои площи за експозицията в София. Така 24-то издание на „ Международния авто салон София 2019” се обрисува да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната промишленост от форумите до момента, както и единственият салон в Европа тази година с присъединяване на всички водещи производители.

Изложители

ABARTH, ALFA ROMEO, AMG, AUDI, BMW, CITROEN, CUPRA, DACIA, DS, DR, FIAT, FORD, GREAT WALL, HAVAL, HONDA, HYUNDAI, JAGUAR, JEEP, KIA, LAND ROVER, LEXUS, МАHINDRA, MAZDA, MASERATI,

MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, ORA, PEUGEOT, RENAULT, ROLLS ROYCE, SSANG YONG, SEAT, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN и други

Запазено място в ревюто имат също производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, кар аудио системи, лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Атракции

Организаторите и изложителите са подготвили атракции, занимания и награди за посетителите.

ü Повече от 150 автомобила за тест-драйв, проведени в 4 зони.

ü Феновете на Формула 1 ще усетят част от атмосферата и адреналина на едно съревнование, управлявайки отдалечено задвижвани коли, основани на същински модели, по специфична спортна мини писта. За спечелилите ще има специфична премия – безвъзмезден абонамент за платформата „ Play Diema Xtra”.

ü Посетителите на щанда на Shell ще могат да ревизират своите шофьорски умения и рефлекси чрез симулатор на пистата „ Фиорано “ в Маранело, Италия. За най-бързите ще има награди.

ü Освен удоволствието да видят, да тестват и да закупят някои от последните модели коли, един от посетителите на ревюто ще има невероятния късмет да си тръгне с нов автомобил. Изборът е сред 12 автомобила с цена от 28 000 до 63 000 лв..

Официални сътрудници

ОББ ИНТЕРЛИЙЗ, ЗК Лев Инс, Шел България, А1, Лазурит 94 и АВВ.

Работно време за гости

През делничните дни залите ще бъдат отворени от 10:30 до 19:30 часа, а в събота и неделя работното време е удължено – от 10:00 до 20:00 часа.

Билети

Билетите за „ Автомобилен салон София 2019” са в продажба в мрежата на Ивентим. Предвидени са гъвкави разновидности за разнообразни групи гости и за другите дни и часове. Билетите за възрастни са с цена 10 лв., като след 17:00 часа e 8 лв.. За деца сред 8 и 16-годишна възраст, билетите надлежно са 6 лв. и 4 лв.. Билетите ще бъдат налични и по време на ревюто, в касите на изложбения център. Не чакайте на опашка, купете билет онлайн: https://sofiamotorshow.bg/tickets/

Транспорт

Всички гости ще имат опция да употребяват буферния паркинг при метростанция „ Интер Експо Център - Цариградско шосе”. Капацитетът на паркинга е 1300 места, като входовете са в локалните платна пред “Интер Експо Център” и магазин „ МЕТРО”.

Освен метрото, посетителите могат да употребяват и автобусни линии, осигуряващи пряк достъп до Интер Експо Център: 1, 3, 5, 6, 114.

Прес-денят на „ Автомобилен салон София 2019 “ е на 11 октомври, първата конференция стартира в 8,45 ч.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР