Автомобилно шоу в подкрепа на парализирано след катастрофа 24-годишен младеж

...
Автомобилно шоу в подкрепа на парализирано след катастрофа 24-годишен младеж
Коментари Харесай

Автошоу в подкрепа на парализиран от катастрофа младеж готвят в Смолян

Автомобилно шоу в поддръжка на парализирано след злополука 24-годишен юноша готвят в Смолян. То ще се организира с поддръжката на община Смолян и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “.
Зрелищното зрелище Smolyan Race се организира от няколко години и е постоянно е ориентирано към благотворителна идея. 
Инициативата за идното му издание, планувано за 5-ти и 6-ти октомври, е в поддръжка на 24-годишния Алкан Челеби, с цел да проходи още веднъж.
На 7 май 2015 година животът му се прекатурва след тежка автомобилна злополука. Последиците от случая са обездвижване на краката. Лекари в Турция дават късмет на младежа да проходи още веднъж. За поредицата от интервенции, които обаче би трябвало да претърпи, са нужни 50 000 лева – сума, непостижима за фамилията му.
Организаторите на автомобилното шоу от „ Авто мото клуб “ – Смолян, вземат решение да подкрепят лекуването му с парите, които ще се събират от таксите за надпреварата и от кутията за дарения.
С поддръжката на община Смолян и Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ надпреварата ще се организира в три дисциплини – италианско гонене в затворен маршрут, дрифт и мил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР