Автомобилният производител Lynk & Co, който е част от гиганта Geely

...
Автомобилният производител Lynk & Co,
който е част от гиганта Geely
Коментари Харесай

Lynk & Co анонсира електромобил с пробег от над 700 километра

Автомобилният производител Lynk & Co, който е част от колоса Geely Auto Group, разгласи, че 26 септември, по време на международното ревю в Пекин, ще представи нов концептуален изцяло електрически модел.

Новата концептуална разработка Lynk & Co Zero Concept е създадена на неповторимата за автомобилната промишленост open-source платформа SEA (Sustainable Experience Architecture) на Geely Holding, която ще бъде употребена за всички следващи електрически автомобили от портфолиото на колоса и ще е достяние и на други автомобилни производители.

Lynk & Co Zero Concept ще бъде първокласен 100% електрически автомобил и въпреки и с премиера под формата на концептуален автомобил, от компанията разясняват, че неговата серийна версия ще бъде пусната в произвеждане още през следващата година.

От Lynk & Co чакат серийната версия на Zero Concept да бъде в положение да предложи свободен пробег от над 700 километра, да бъде оборудвана с бордова система поддържаща възобновяване по въздуха, да разполага с гласов помощник с изкуствен интелект и да се форсира от 0 до 100 км/ч за по-малко от 4 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР