Автомобилният производител Ford и неговият представител за България - компанията

...
Автомобилният производител Ford и неговият представител за България - компанията
Коментари Харесай

Ford и Мото-Пфое се включиха в борбатата с коронавируса

Автомобилният производител Ford и неговият представител за България - компанията " Мото-Пфое " предоставиха лекотоварни коли за прилагане от дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична Община. Ford Courier и Ford Connect се включват в разноса на топъл обяд, лекарства и артикули от първа нужда.
Автомобилите одобри персонално кметът на Столична община, госпожа Йорданка Фандъкова, дружно с представители на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “. Ключовете предадоха шефовете на Мото-Пфое, господин Атанас Фурнаджиев и господин Масухиро Ояма, които приканиха от името на Ford: „ Носим положителното до у дома. Останете в сигурност! “. Екипите на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична Община потеглиха незабавно с колите, с цел да се насочат към адресите в потребност, а зад кормилото на Ford Connect седна персонално Кметът на Столична Община, госпожа Фандъкова.


С удължаването на изключителното състояние по отношение на битката с COVID-19, хиляди хора подават сигнали към Столична Община за доставки на топъл обяд, лекарства и артикули от първа нужда, с което се усилва и дефицитът на транспортни средства за превозване. В помощ на общинската активност за спешна помощ и предварителна защита се включват представителите на най-продаваната лекотоварна гама в Европа, подкрепяйки напъните на Националния действен щаб и на общината, оптимален брой жители да останат по домовете си, с цел да запазят своето здраве.
За интервал от един месец Ford и Мото-Пфое дават за бъзвезмездно прилагане коли, които със своя потенциал на съдържимост на товар и багаж са подобаващи за разнос на артикули в изключителната обстановка – Courier Van 1.5 л дизел, 100 к.с. и 6-степенна ръчна скоростна кутия и Connect 1.5 дизел, 120 к.с., 8-степенна автоматизирана скоростна кутия, с 5 места, чиито втори ред седалки може да се спуснат напред за оптимално увеличение на багажното пространство в автомобила. На ден се извършват към 3000 доставки на храна и лекарства на възрастни и нуждаещи се хора, а с потенциала на тези коли, броя може да се усили фрапантно.


За да подкрепи оптимално дейно битката с вируса COVID-19 в страната, " Мото-Пфое " ще даде сред 6 и 10 април коли от лекотоварната гама на Ford още на общините Пловдив, Варна, Бургас. На 7 април Военно-медицинска академия ще получи за потребностите на незабавните екипи 8-местен микробус Ford Custom.
През месец април Ford започва у нас и първата по рода си сервизна акция, която дава опция на клиентите на марката да останат по домовете си, даже когато колите им би трябвало да бъдат сервизирани. За да запазят здравето и подвижността на своите клиенти, сервизите на Ford и " Мото-Пфое " взимат колите от подадения адрес, сервизират ги и ги дезинфекцират, след което ги връщат още веднъж до място, посочено от клиента.
Чрез сервизни и благотворителни интензивности Ford в България предлага редица решения за облекчение на жителите, които се стремят да съблюдават ограниченията за сигурност и рекомендациите на Националния щаб и Световната здравна организация за бързо преодоляване на епидемията от COVID-19.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР