Автомобилният ни пилот Георги Дончев се отчете с едно трето

...
Автомобилният ни пилот Георги Дончев се отчете с едно трето
Коментари Харесай

Георги Дончев коментира сезона си в Carrera Cup

Автомобилният ни водач Георги Дончев се регистрира с едно трето място във финалния уикенд от Carrera Cup 2019 на пистата " Заксенринг " и остана пети в крайното ProAm класиране за сезон 2019. В три от надпреварите българският водач съумя да финишира втори, в още три остана на трето място, а в останалите беше отвън подиума, само че получи точки за класирането си.

" Очаквах в Carrera Cup да е мъчно и се оказа, че съм бил изцяло прав. Но научих доста, уповавам се да имам опция да продължа с провокациите и да виждаме българския байрак по-често по време на церемониите по награждаване ", разяснява Георги Дончев в края на първия си цялостен сезон в най-престижния едномарков шампионат на Европа. " Тази година имахме много надпревари, в които не записах точков актив по нелепи аргументи – на " първо четене " се сещам за две дисквалификации и един противен удар откъм гърба. Ако не се бяха случили, сигурно щях да бъда в борбата за купата в ProAm класа ", добавя още Дончев.

За българския водач и неговия екип следва Overdrive Lap Battle Season Closing – спортното Porsche с номер 7, с което Дончев участваше в 16-те старта на Carrera Cup 2019 се насочва към Серес. В рамките на три дни, от 8 до 10 ноември, гръцката писта ще приюти българските запалянковци " с бензин в кръвта ", над 50 суперавтомобила и стотици фенове, които ще се забавляват със скоростните обиколки и мощния плач на мотори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР