Автомобилният лидер General Motors разпознава LG Electronics за иновативните им

...
Автомобилният лидер General Motors разпознава LG Electronics за иновативните им
Коментари Харесай

LG стана иноватор на 2020 на General Motors


Автомобилният водач General Motors разпознава LG Electronics за новаторските им технологии, в това число P-OLED решението в кабината на Cadillac

LG Electronics (LG) получи ценената от всички премия на General Motors за нововъведения, оповестена предходната седмица на 28ото издание на Годишните награди за снабдители на годината, което за пръв път беше извършено онлайн. Сред нововъведенията попадна и LG взаимно с LG Display за революционното P-OLED автомобилно табло част от новия Кадилак Ескад 2021.

Тази година, повече от 100 компании от 15 разнообразни страни бяха разпознати като част от най-хубавите снабдители на GM, само че единствено 5 от тях бяха наградени с влиятелната премия за нововъведения. LG Electronics и LG Display бяха отличени за това, че доставят необикновено новаторски детайли за автомобилната промишленост, които усъвършенстват потребителското преживяване. Това е втора премия за Доставчик на годината на GM за LG Electronics, които получиха премията Overdrive Award през 2016 дружно с LG Chem за автомобилните технологии, които подкрепиха устрема на GM за електрическия автомобил.

P-OLED технологията в новия Кадилак Ескад 2021 не служи само, с цел да впечатли всеки качил се в емблематичния ван, само че също по този начин показва първото по рода си напълно цифрово табло в потребителска кола. 38 инчовият екран е формиран от 3 разнообразни P-OLED дисплейни панела, най-дългият от които мери 16.9 инча диагонално. Трите извити екрана сформират напълно цифровото табло на колата, което дава главната информация за автомобила. Интегрираният централен панел е инфотейнмънт системата на автомобила, разполагаща с радио, видео и е елементарен за ръководство. Футуристичният интегриран екран на LG предлага необятен ъгъл за гледане, несравнима еластичност на дизайна, както и усъвършенстван интерфейс.

LG Electronics продължава да работи от близо с GM в разнообразни браншове, от 2015 доставя 11 значими автомобилни елементи, в това число инфотейнмънт системи, табла и съставни елементи за шофиране за водещия електромобил на GM Chevrolet Bolt EV.

“Признанието на водача в промишлеността GM е чест за нас и LG ще продължи да работи по това да е сътрудник, който схваща от какво имат потребност потребителите и който пораства дружно с тях”, споделя Ким Джин-йонг, президент на LG Vehicle Component Solutions Company. “GM и LG споделят визията за това автомобилното купе да бъде произведение на изкуството и да разреши на водачите да вземат комфорта от вкъщи си с тях в колата.”
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР