Автомобилният концерн от Волфсбург измести конкурентите си от Щутгарт от

...
Автомобилният концерн от Волфсбург измести конкурентите си от Щутгарт от
Коментари Харесай

VW измести Mercedes като спонсор на Бундестима

Автомобилният тръст от Волфсбург измести съперниците си от Щутгарт от мястото на общоприет спонсор на немския народен тим по футбол. Това стана ясно след събранието на изпълнителния съвет на Немския футболен съюз в петък.

По този метод завърши повече от 40-годишното партньорство сред немския народен тим по футбол и Mercedes-Benz. Договорът на Volkswagen ще е в действие до 31 Юли 2024 година

„ Оценяваме обстоятелството, че Volkswagen поддържа футбола от върха до аматьорските шампионати. Чрез по-големите приходи от новия контракт ще имаме опцията да разтеглим активността си “, разяснява ръководителят на Немския футболен съюз Райнхард Гриндел.

Относно абсурда с манипулираните данни за нездравословни излъчвания на дизеловите мотори на концерна от Волфсбург, той споделя, че както националният тим, по този начин и новият му общоприет спонсор са правили неточности в предишното, от които би трябвало да си вземат поука. От Volkswagen допълват, че споделят и идентични правила с Немския футболен съюз - иновативност, храброст и най-много предпочитание за триумф.

Новите сътрудници на международните първенци ще им обезпечават сред 25 и 30 милиона евро годишно. Този контракт ще налива към €20 млн. повече в касите на немския народен тим от досегашния договор с Mercedes-Benz. От Щутгарт също са нараснали доста предлагането си, само че въпреки всичко не са съумели да преборят съперниците си от Volkswagen.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР