Автомобилният гигант INFINITI ще представи своя поразителен електрически концептуален Prototype

...
Автомобилният гигант INFINITI ще представи своя поразителен електрически концептуален Prototype
Коментари Харесай

INFINITI представя на 23-и електрическия хит Prototype 10

Автомобилният колос INFINITI ще показа своя изумителен електрически концептуален Prototype 10 на Конкурса за автомобилна грациозност в Пебъл Бийч, Калифорния, Съединени американски щати. Автомобилът е дръзновен, електрически и в същото време бърз, като дава зелена светлина в желанието на марката да обезпечи наслаждение от шофирането и впечатляващо показване от електрическото задвижване.

основаването на единствения Prototype 10, INFINITI премисля изгледа на класическия автомобил като го развива към съвременен, изчистен и с реформаторски дизайн. Концепцията му е естествената еволюция от към този момент видения INFINITI Q Inspiration и загатва за бъдещия дизайнерски почерк на марката. INFINITI възнамерява да електрифицира всичките си новопроизведени коли от 2021г. нататък.

„ INFINITI Prototype 10 отразява оформлението и дизайна на някои от най-вълнуващите автомобилни дизайни на всички времена, където мощта се показва посредством свърх-мощни едноместни спортни коли. Нашата нова идея приказва за едно електрифицирано бъдеще, което се отразява във детайлите и формата на автомобила. Ние намираме ентусиазъм и в една отминала ера, в която колите се характеризират с простотата и удоволствието от шофирането им. ", споделя Карим Хабиб, изпълнителен шеф „ Дизайн " на INFINITI.

Новата идея на INFINITI ще бъде показана на 23 август 2018г., на Конкурса за автомобилна грациозност в Пебъл Бийч, Калифорния, Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР