Автомобилните фенове са доста специфична порода хора. Помежду си те

...
Автомобилните фенове са доста специфична порода хора. Помежду си те
Коментари Харесай

8 стилни подаръка за автомобилни фанатици

Автомобилните почитатели са много характерна порода хора. Помежду си те могат да си приказват с дни, без да сменят обичаната си тематика. Автомобилите са част от техния живот и въпреки това да остава завалено от огромна част от останалите хора, те са горди от този факт и търсят коли във всичко към себе си. Запознават се с нов човек и си показват какъв автомобил кара. Избират си обувки и се чудят дали ще са комфортни за шофиране. Озовават се на другия завършек на света и вместо да снимат пейзажи, стартират да учат локалните странни марки и модели. Във всичко това няма нищо неприятно, несъмнено, всеки има право на своята обсесия и занимание. Но какво да купим на подобен вид човек за Коледа? Ето този въпрос мъчи околните на автомобилния фанатик. Представяме ви 8 разновидността за моден подарък, с който просто няма по какъв начин да сбъркате.

 Снимка 394862

Кожени ръкавици

Може да ви звучи малко необичайно, само че кожените ръкавици и колите вървят ръка за ръка. Причината е във обстоятелството, че всеки себеуважаващ се авто почитател е гледал стотици ретро фотоси на състезатели с такива ръкавици, а тези хора са неговите герои. Затова купете му чифт качествени ръкавици от тънка кожа. Те освен наподобяват добре, само че и са ужасни комфортни за каране.

 Снимка 394867

Постер

Още от ранна детска възраст, автомобилният почитател е привикнал да гледа мечтаната си кола, закачена на стената в спалнята му. Същото е като с плакатите на групи в стаите на меломаните. В днешно време десетки уеб сайтове оферират много стилни принтове на автомобилна тема, които биха зарадвали всеки авто маниак. Не забравяйте да го окомплектовате с хубава рамка и антирефлексно стъкло, с цел да се вижда изкуството от всеки ъгъл.

 Снимка 394863

Конструктор

На процедура това са два подаръка в един. Да конструираш самичък личния си подарък е наслаждение единствено по себе си. Конструкторите са супер привлекателни за хора на всякаква възраст. За автомобилните почитатели напълно. Купете един авто конструктор на обичания си човек и гледайте по какъв начин детето в него се разсънва.

 Снимка 394869

Инструменти

Да, стилно е. Независимо какъв стандарт на живот води, всеки обожател на моторизираните транспортни средства изпитва наслаждение от осъществяването на елементарни, а за какво не и комплицирани операции по своята машина. Дали става въпрос за демонтиране на таблото или просто сменяне на спукана гума, комплект принадлежности постоянно би трябвало да участва в гаража на всеки авто благородник.

 Снимка 394865

Ваучер за пастиране

В северното полукълбо Коледа е през зимата, а зимата е най-неблагоприятният миг за колите. По това време, хората, които считат колите за освен това от средство за напредване, се тормозят за скъпите си возила и се чудят дали толкоз месеци сняг, сол, киша, тиня и пясък няма да съсипят лака на купето. Затова осигурете им спокойни празници с един ваучер за пастиране в някоя качествена автомивка. Така, когато зимата отмине, вашият непосредствен човек ще отиде гордо и ще се погрижи за съвършения искра на своя автомобил, подготвяйки го за най-позьорския сезон - лятото. Кой знае, може и да ви повози по-късно.



Филм

Има филми, които са неразривно свързани с автомобилната просвета. Говорим за класики, които почитателите могат да гледат най-малко 2-3 пъти годишно. Като " Италианска спекулация ", да вземем за пример. Но не римейкът, а класическият филм от края на 60-те, който е в пъти по-стилен. С малко повече търсене ще съумеете да намерите някое първокласно DVD копие, което сигурно ще зарадва своя нов собственик. Друга концепция за филм е " Льо Ман " със Стив Макуийн.

 Снимка 394866

Състезание

О, да. Светият граал на автомобилната обсесия. Всеки би полудял от наслада, в случай че му подарите билет за каквото и да е автомобилно съревнование. Разбира се, в топ 3 се подреждат кръг от Световния рали шампионат, Формула 1 и 24 часа на Льо Ман, само че в случай че бюджетът ви е по-скромен, напълно умерено можете да подберете някоя местна конкуренция. Погрижете се единствено да купите два билета, с цел да не се постанова горкият човечец да отиде самичък. Със сигурност ще полудее от благополучие.

 Снимка 394861

Музей

Автомобилните музеи са съвсем еротични за автомобилните почитатели. Там има купища остарели коли, безчет забавни фотоси, купи и екипировка, подредени по последователен ред. Там човек може да наблюдава историята на обичаната си марка от основаването й до през днешния ден. На излизане не забравяйте магазина, в който има безчет съблазнителни сувенири, които също не са за изпускане.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР