Автомобилните експерти от US News & World Report определиха автомобилите

...
Автомобилните експерти от US News & World Report определиха автомобилите
Коментари Харесай

Автомобили, които ще се обезценят по-малко в бъдеще

Автомобилните специалисти от US News & World Report дефинираха колите с най-хубаво съответствие цена-качество, които, съгласно предварителни прогнози, ще се характеризират и с най-слабо обезценяване в бъдеще. Интересното е, че спечелили в главните класове са главно представители на Toyota и Honda, като има и едно корейско предложение.

Класацията е за Съединени американски щати, само че моделите (с изключение на Odyssey) се оферират, както в Европа, по този начин и у нас. Така марките Toyota, Kia и Honda получиха най-хубавите оценки за дълготрайни вложения. От подкатегориите, където имаше 10 награди, Toyota взима четири а Kia и Honda печелят по три. Ето и спечелилите в главните категории.
Голямо SUV: Kia Sorento  SUV: Honda CR-V  Хибрид: Toyota Corolla Hybrid  Лек автомобил: Toyota Camry  Миниван: Honda Odyssey  Автомобили, които ще се обезценят по-малко в бъдеще

Трябва да отбележим, че Toyota Corolla Hybrid е победител за повторно, а Toyota Corolla печели четири следващи години. Honda CR-V и Kia Sorento не отстъпват място на новите попълнения в продължение на пет години.

Победата във всеки клас демонстрира оптималната композиция " цена-качество ", като качеството се дефинира от данните на IIHS за сигурността, както и въз основа на рекомендациите на притежателите. Оценката за бъдещо обезценяване е на база на тези данни и на изводи на специалистите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР