Автомобилни багажници за велосипеди. Налага ли Ви се да транспортирате

...
Автомобилни багажници за велосипеди. Налага ли Ви се да транспортирате
Коментари Харесай

Автомобилни багажници за велосипеди

Автомобилни багажници за колела.

Налага ли Ви се да транспортирате велосипеда си с кола по време на пътешестване? В някои коли има опция за превозването на велосипед вътре, само че нормално с демонтирани колела. Това обаче е неуместно решение за някои притежатели на коли, тъй като велосипедът може да повреди тапицерията на автомобила. От разнообразни онлайн-магазини можете да закупите аксесоар, с чиято помощ бихте могли да пренасяте велосипед с автомобила си при пътешестване.

Според метода на монтиране има три съществени типа автомобилни багажници за колела: инсталирани на вратата на багажника, с монтаж на покрива, както и за монтаж на задната част на автомобила благодарение на теглич. Всеки тип си има особености, тъй че дано се срещнем с тях.

За монтиране откъм гърба - Това е на ниска цена вид с елементарен монтаж, който не изисква принадлежности. Представлява рамка с ремъци и рамена. Куките се закрепват по ръбовете на капака на багажника, а рамената се опират върху автомобилни елементи (броня, задно стъкло, врата на багажника). Обикновено тези багажници за колела дават опция за превозването на един или
два велосипеда.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР