Автомобилите вече се отнемат, ако шофьорът е хванат на пътя,

...
Автомобилите вече се отнемат, ако шофьорът е хванат на пътя,
Коментари Харесай

Русинова за конфискацията на коли: Беше трудна стъпка, която отне много време

Автомобилите към този момент се лишават, в случай че водачът е заловен на пътя, използвал алкохол или опиати. Конфискацията в интерес на страната към този момент е в действие с обнародваните в Държавен вестник промени в Наказателния кодекс.

Конфискуваните коли ще бъдат съхранявани на охранителен паркинг, благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи

„ Това беше сложна стъпка, която лиши прекалено много време. От години приказваме, че би трябвало да има по-строги наказания “, сподели в ефира на bTV Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики.

Тя поздрави политическите групи в Народното събрание, които са се преборили те да се случат, тъй като е имало огромен отпор.

„ Учудваме, че когато тези наказания към този момент са факт хора от неправителствения бранш и юристи взеха да изясняват какъв брой са нездравословни те “, разяснява специалистът.

Пореден митинг на близки на починали на пътя

Русинова подсети, че според Закона за административните актове разрешава да се направи мониторинг в интервал от една година и в случай че се окаже, че дадена норма не работи задоволително добре, тя може да бъде поправена.

„ Няма по какъв начин хората да са щастливи от тези промени, тъй като към този момент за пияните и дрогираните , глобите ще бъдат жестоки “, добави тя.

Гледайте целия диалог във видеото!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР