Автомобилите от марката Audi никога не се славели като особено

...
Автомобилите от марката Audi никога не се славели като особено
Коментари Харесай

Audi A4 Cabriolet за под 10 000 лв.

Автомобилите от марката Audi в никакъв случай не се славели като изключително атрактивни. Колите от Инголщад могат да се нарекат даже скучни. Те са идентични, като общо взето се разграничават единствено по своя размер.

Сега, германците още веднъж не престават да водят политика по уеднаквяване на дизайнерския език на всички свои модели, само че е реалност, че гамата им се разрасна неимоверно.

Все отново клиентите не престават да залагат главно на познатите, типичен модели. Ние, въпреки това, обръщаме внимание на един относително по-непопулярен автомобил, изработен въз основата на добре познатата ни "четворка ".



Става дума за Audi A4 Cabriolet. Audi A4 е очевидният избор за всеки, обмислящ покупката на модел от марката. То е устойчиво, практично, скучно, а частите втора ръка могат да бъдат открити на всеки ъгъл.

Но кой се сеща за версията с мек сгъваем покрив? Ползвате се от всички добродетели на модела, а в това време се радвате на звездите и слънцето, до момента в който карате. Освен това интериорът побира четирима.

В взаимозависимост от генерацията, такива открити Audi-та у нас могат да се намерят в диапазона от 4 000 до 17 000 лева Ето и тези, които могат да се купят на цена до 10 000 лева Вижте ги ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР