„Автомобилен салон София 2019 ще бъде най-значимото събитие в автомобилната

...
„Автомобилен салон София 2019 ще бъде най-значимото събитие в автомобилната
Коментари Харесай

Росен Желязков: Автосалонът в София ще бъде най-значимото събитие в автомобилната индустрия в Европа

„ Автомобилен салон София 2019 " ще бъде най-значимото събитие в автомобилната промишленост в Европа. Това съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков по време на откриването му. Той акцентира, че ревюто към този момент не е единствено с търговски темперамент, а се е трансформирал в събитие от интернационален сан.

Министър Желязков разяснява, че експонатите дават ясна визия в каква посока се развива автомобилната промишленост. „ Ще осъзнаем, че утрешният автомобил няма да е вчерашния. Сега приказваме за различни горива или различно задвижване на колите, след време ще приказваме за „ ретро " задвижване " сподели още той.
„ Развитието на новите технологии и въвеждането на нововъведенията в автомобилния бранш спомагат транспортните средства да стават все по-достъпни " добави Желязков. Той акцентира, че държавното управление поставя старания за въвеждане на гъвкава политика за възобновяване на парка, тъй като по този начин ще се обезпечи по-сигурен, безвреден и екологосъобразен превоз.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР