Автомобилен мост рухна в италианския град Генуа. Към момента властите

...
Автомобилен мост рухна в италианския град Генуа. Към момента властите
Коментари Харесай

На ръба на смъртта! Шофьор на камион се спаси като по чудо при срутването на моста в Генуа

Автомобилен мост рухна в италианския град Генуа. Към момента управляващите са удостоверили за гибелта на 11 души, само че жертвите може да са доста повече. По данни на италианска телевизия, починалите са минимум 22-ма, като измежду тях има и дете. Ранените са минимум осем, всичките са в доста тежко положение.

Според първичната версия, оборудването може да е рухнало поради удар на гръмотевица. Други очевидци на нещастието не изключват случаят да е провокиран както от неточност на конструкторите, по този начин и от мощния вятър.

Съоръжението съединява крайбрежните италиански градове с Монако. Дължината на падналия сектор доближава близо 200 метра.

През очите на свидетел: Вижте по какъв начин мостът в Генуа се срутва и затиска смъртоносно десетки души (ВИДЕО)

Междувременно потребителите в мрежата разискват по какъв начин водач на камион е съумял да се избави като по знамение при сриването на моста. На фрагменти, публикувани в мрежата, се вижда по какъв начин той съумяла да спре своя автомобил единствено секунда преди нещастието и да се хвърли надолу с главата. Отбелязва се, че височината на моста е към 60 метра.

Ужас край Генуа: Мост на автомагистрала А10 рухна дружно с колите! Зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР