Автомобилът, записал рекорд на култовата писа Nürburgring (Нюрбургринг), ще бъде

...
Автомобилът, записал рекорд на култовата писа Nürburgring (Нюрбургринг), ще бъде
Коментари Харесай

Кралят на Нюрбургринг с премиера на Международния автомобилен салон София 2017

Автомобилът, записал връх на паметната писа Nürburgring (Нюрбургринг), ще бъде показан и на българската аудитория по време на Международния авто салон София 2017, оповестиха уредниците. Агресивното десето потомство на Civic Type R, който мина през " Северната дъга " за рекордните за кола с предно предаване 7:50.63 минути, има 310 к.с. и 400 Нм въртящ миг. Той усъвършенства предходния връх с съвсем 4 секунди и се показа със 7 секунди по-бързо от своя предходник.

Тазгодишното ревю съответствува с 25-годишнината на фирмата-вносител на Honda в България - " Бултрако ". Компанията е подготвила общо 3 автомобилни и 4 мотоциклетни министър председатели за софийския автосалон.

Освен " Краля на " Нюрбургринг ", посетителите на автосалона в София ще видят от близко новите Honda Civic Hatchback и Civic Sedan. Специално за Автомобилен салон София 2017 компанията " Бултрако " е подготвила и премия - един от посетителите на ревюто може да завоюва Honda Jazz. Редом с колите ще бъдат изложени и някои от най-актуалните мотоциклети на марката - CMX 500A Rebel, NHB89, CB 1100NA и VFR 1200X.

" Автомотор корпорация " пък се приготвя да покаже на щанда си най-новия стилен SUV в гамата C3 Aircross на Citroen, който се чака да се трансформира в един от главните играчи на полето на най-коонкурентния клас в Европа. Моделът на френската компания ще притегли погледите с ексцентричния си външен тип, както и с големия брой благоприятни условия за персонализация. Салонът е напълно освежен като част от програмата Citroën Advanced Comfort® и изненадва с още повече шир и характерност. Моделът предлага необятни благоприятни условия за съгласуваност, като е оборудван с редица технологии за улеснено шофиране в градска и извънградска среда. Накратко, новият SUV на Citroën провокира почитателите на стила и приключенията да изпитат едно изцяло ново преживяване.

 Снимка 307634
Източник:

Компанията ще предложи на посетителите и други атрактивни модели. Сред тях са общоприетият C3, бюджетният седан C-Elysée, компактните ванове C4 Picasso и C4 Grand Picasso, както и вана SpaceTourer, който предлага един от най-ниските разноски на гориво в този клас. Ще забележим и екстравагантния Citroën C4 Cactus Rip Curl Edition - автомобил, роден от съдействието сред френския производител и Rip Curl, една от водещите международни марки в света на сърфовете. Той сграбчва с уникалност и внимание към всеки подробност - вижте единствено детайлите по купето и в интериора. Отвън са сложени логото на сърф компанията, бели капаци на страничните огледала, рейлинги в същия цвят, както и защитни детайли под броните. Интериорът също се откроява с истински елементи - оранжеви колани, стелки с оранжев тегел и логото на Rip Curl, както и други детайли в контрастиращ цвят. Предлаганите за Citroën C4 Cactus Rip Curl Edition мотори са два - бензинов с мощ 110 к.с. и дизелов - 100 к.с.

За маняците на двете колела в Интер Експо Център ще изреват новите модели на KYMCO и QUADRO. На щанда на " Сенакс " ще забележим най-очакваната вест за 2017 година - скутерът AK 550, чието мото е " заслужен за всеки километър, на всички места по света ". Тайванската марка с 50-годишна история - KYMCO, разчита в последната си разработка на мотор с размер 550 куб.см., при който триенето сред механичните елементи е сведено до най-малко, а съставените елементи на каросерията са конструирани по този начин, че да бъде реализиран съвършен баланс на тежестта сред предната и задната част на скутера.

 Снимка 307635
Източник:

На собствен ред супер любопитни оферти ще покаже и " Quadro Vehicles S.A. " - швейцарска компания за компактни 3- и 4-колесни транспортни средства с наклонено окачване, които оферират високи равнища на сигурност, комфорт и развлечение. Всички те са оборудвани с модерната технология HTS Hydraulic Tilting System TM. Това е единствената по рода си, революционна хидро-пневматична система на окачване (световен патент). Поставена е и на първия в света стилен SUV ( " Safe " Utility Vehicle) с четири накланящи се колела - QUADRO4.

Между 13-ти и 22-ри октомври посетителите на софийския автосалон ще видят и най-големия турбоспециалист в Европа - Турбос Хют. Това е компанията с над 40 години опит в продажбите и ремонта на турбокомпресори. Фирмата е продала над 1 млн. турбокомпресори, което я прави № 1 в тази област. Специалисти и фенове ще могат да се срещнат с голям подбор артикули за всички сегменти на пазара - леки коли, сухоземен и морски превоз, индустрия, строителство и селско стопанство. Турбос Хют работи с голям брой производители, включително и водещите автомобилни концерни от целия свят.

 Четвърт век след първия автосалон в София. Как стартира всичко?
Четвърт век след първия автосалон в София. Как стартира всичко?

1991 година: тълпи от хора на първия автосалон в София

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР