Автомобилът на Мая Савова, модел на японски концерт, не затрупан

...
Автомобилът на Мая Савова, модел на японски концерт, не затрупан
Коментари Харесай

Жената на Крум Савов закъса на пътя

Автомобилът на Мая Савова, модел на японски концерт, не покрит от сняг. Преди да потегли, някогашната тв водеща усърдно почисти предното и задното си стъкло. Но малко по-късно, на път за дома си, русокоската закъса – очевидно поради честото разчистване на стъклата казанчето за течността за чистачки се бе опразнило, разбра HotArena.

Наложи се Савова да се отбие в първата бензиностанция, с цел да го изпълни и да продължи пътя си. На такова място постоянно може да бъде забелязана следната картинка: водачите на мощния пол най-редовно почтително стоят край колонките, очаквайки чиновниците да им налеят бензин, до момента в който на прилежащата колонка жена сама се оправя с маркуча или сама си налива течност за спирачки или антифриз, писа „ Ретро “.

От този вид се оказва и самата Мая. Половинката на Крум Савов се насочи към щандовете и без непозната помощ си откри течност за чистачки. В този миг се появи човек от личния състав на обекта и предложи услугите си на Савова. Докато тя уреждаше сметката си на касата, бензинджията изпълни казанчето със синия разтвор, с цел да може дамата да продължи пътя си безвредно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР