Автомобилът е закупен през март 2020 г. на лизинг. Снощи

...
Автомобилът е закупен през март 2020 г. на лизинг. Снощи
Коментари Харесай

„Беглецът“ ексминистър Горанов е невинен, а вие какво си помислихте...

" Автомобилът е закупен през март 2020 година на лизинг. Снощи на път за Сърбия, когато стигнах до " Калотина ", Гранична полиция ме уведоми, че автомобилът се търси и желаеха да се върна на територията на България ". Това коментирал Горанов пред " Нова телевизия ". Нито бил обръщал, да не приказваме, че е избягал от границата. Нищо сходно. Горанов прецизира, че е оставил колата си в Драгоман и с различен автомобил траял към Сърбия, където отивал на рожден ден на собствен другар. " Няма по какъв начин да знам, че автомобилът е търсен ", споделя почтения властник Горанов.

Горанов е безапелационен, че в случай че са му били разпоредили да изчака инспекция, е щял да го направи на драго сърце. " Впоследствие, откакто прекосих с различен автомобил, нямаше коментар от Гранична полиция при прекосяването ми към Сърбия. Не съм останал с усещане, че съм отказал подпомагане на органите на Министерство на вътрешните работи ", посочи Горанов и добави: " Ако сътрудниците от Министерство на вътрешните работи имаха някакъв коментар, можеше да ми зададат въпроси и да получат разяснения ".

Пред Би Ти Ви Горанов доразвива тематиката, като прецизира, че автомобилът е платен чисто нов от " Мото Пфое " през 2020 година и е регистриран от вносителя в КАТ.

" Дори не съм го записал аз. Той не е благосъстоятелност на лизингополучателя, а на компанията ", сподели Горанов. По думите му това е първо излизане на колата от страната. Добавя, че автомобилът се намира в България и ще бъде предаден в Министерство на вътрешните работи.

Пред " Свободна Европа " Горанов е още по-разговорлив, обяснявайки, че джипът не е марка БМВ, а " Тойота ". " Не желаеха да заставам там на място, а споделиха, че би трябвало да се връщам към България ", споделя той. " Ето за какво закарах колата в Драгоман, оставих я там и оттова пристигна мой другар с джип BMW, взе ни и по този начин всички заминахме за Сърбия ", приключва разказът си почитаемият Горанов.

" Джипът на Владислав Горанов е изцяло постоянен. Купен е от Хамбург от формален дилър на " Тойота " и всички документи са налични. Просто някой е направил „ двойник “ на тази кола и той е разгласен за търсене от Русия ", разяснява шефът на " Мото Пфое " Атанас Фурнаджиев пред " 24 часа ". Бизнесменът, прочут с огромното си въздействие в БФС и връзките си, съгласно някои, с Движение за права и свободи, обобщава, че имало доста такива случаи. Шумът се вдигнал, тъй като Горанов бил някогашен министър. Всъщност е изцяло почтен и жертва на медийния звук.

Както от дълго време се случва у нас, отговорен е някой редови чиновник, който би трябвало да го отнесе, поради основаното стеснение на господин някогашния министър и настоящ паралия.

Преди време предприемачът Васил Божков съобщи, че е предал на Горанов като министър към 60 милиона като такса „ успокоение “. Парите министъра трябвало да съобщи на премиера Борисов. Горянов и Борисов обаче отхвърлиха да са получавали сумата, а Божков бе разгласен от основния прокурор Иван ГЕшев за причинител на голям брой престъпления…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР