Aвтомобилът е купуван нов от представителството на Нисан в България

...
Aвтомобилът е купуван нов от представителството на Нисан в България
Коментари Харесай

Прекрасен Qashqai търси нов човек

Aвтомобилът е купуван нов от представителството на Нисан в България в края на 2020г. В гаранция е до 2025 година Намира се в София. Перфектно положение, действителни километри (44 300), продава се с нови зимни гуми Goodyear, цялостна сервизна история, платено каско и винетка. Автомобилът е оборудван с всички екстри, предлагани от Нисан за модела Qashqai.

Кожен салон, панорамен таван, круиз надзор, интерактивни фарове, вградена навигация, състезателен волан, Apple CarPlay, 360 градусова камера, подгрев на седалките, emergency break са някои от приятните допълнения към возилото. Подходящ е както за фамилен автомобил, по този начин и за младеж, който желае да се наслаждения на удоволствието и комфорта, които Нисан предлага с този SUV.



Един неповторим автомобил, който съчетава спортното с практичното. Със своя мотор от 158к.с. е подобаващ както за градски условия, по този начин и за дълго шофиране отвън рамките на шумния град. Изключително пестелив и грациозен. Сядаш зад кормилото и се наслаждаваш!

За спомагателна информация, оглед и тест, апелирам позвънете авансово на +359 88 9883373.


създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР