Автомобилът бе предоставен от кмета на Кюстендил Петър Паунов и от представителя

...
Автомобилът бе предоставен от кмета на
Кюстендил Петър Паунов и от
представителя
Коментари Харесай

Високопроходим автомобил получи РДПБЗН – Кюстендил

Автомобилът бе възложен от кмета на Кюстендил Петър Паунов и от представителя на софийското дружество-дарител Борис Редански

Служителите на РДПБЗН ще ползват високопроходимия автомобил в труднодостъпни горски територии. Автомобилът е възложен на община Кюстендил като подаяние от софийско дружество.

До този по този начин мечтан резултат се стигна след изпратено искане до кмета на Община Кюстендил от шефа на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев. Той стимулира нуждата от подобен автомобил с действителностите – повечето от обитаемоте места са в планински и полупланински и трудно достъпни региони с изчезнали пътища и постоянни водоизточници. РДПБЗН – Кюстендил, обезпечава пожарната безопасност и отбраната на популацията на територията на общините Кюстендил, Дупница, Бобов дол, Рила, Кочериново, Сапарева баня, Бобошево, Невестино и Трекляно, като горските територии заемат площ 167 052 ха, което съставлява 54,2 % от общата повърхност на област Кюстендил.

Кметът на общината внесе предложение в Общинския съвет дареният на общината автомобил „ Фиат Фулбек “ на стойност 53 000 лева да бъде възложен на РДПБЗН за обезпечаване и възстановяване изпълнението на функционалностите и отговорностите им. Решението бе гласувано на сесия на Общинския съвет – Кюстендил и автомобилът към този момент е разполагаем на дирекцията. Комисар Георгиев одобри с благодарност предоставения високопроходим автомобил, като връчи на кмета и на донора плакет за принос в партньорството с РДПБЗН – Кюстендил за опазване живота, здравето и имуществото на жителите.

*Източник: https://www.mvr.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР