Автомобил се вряза в група израелски войници в Йерусалим рано

...
Автомобил се вряза в група израелски войници в Йерусалим рано
Коментари Харесай

Кола се вряза в израелски войници в Йерусалим и рани 14

Автомобил се вряза в група израелски бойци в Йерусалим рано в четвъртък при определяна като палестинска офанзива, а при различен случай, израелски бойци гръмнаха палестинец по време на конфликти в окупирания Западен бряг , оповестява " Ройтерс ".

Палестинците са гневни от мирния проект на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който бе признат от Израел и отритнат от палестинците.
 Помпео:
Помпео: " Сделката на века " дава отговор на ползите и на Израел, и на Палестина

" Палестинците би трябвало да подхващат тази мирна самодейност "

Инцидентът с колата е на улица " Давид Ремез ", която е покрай арабските квартали в източните елементи на града , които палестинците желаят за своята страна. По продължение на улицата са ситуирани спектакъл, заведения за хранене и питейни заведения.

Военен представител съобщи, че 12 военнослужещи са ранени . Те са разглеждали Йерусалим, а са в града, с цел да бъдат положат клетва при довеждане докрай на главно образование.

Спешна помощ разяснява, че общо 14 души са ранени , в това число един, признат в болница с тежки пострадвания и различен с умерени пострадвания.

" Инцидентът се проверява като терористична офанзива ", съобщи представител на полицията. Шофьорът към момента е на независимост.
 Палестинците скъсаха връзките със Съединени американски щати и Израел
Палестинците скъсаха връзките със Съединени американски щати и Израел

Съобщихме на Израел и Съединени американски щати, че повече няма да поддържаме никакви връзки с тях, в това число и на равнище сигурност

" Просто е въпрос на време - и не доста време - до момента в който сложим ръце върху нападателя . Тероризмът няма да ни победи, ние ще спечелим ", съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху.

При различен случай, в град Дженин на Западния бряг, 19-годишен е убит от бойци, до момента в който хвърля камъни по тях , оповестяват палестинците.

Израелски боен представител съобщи, че бойците са в Дженин, с цел да разрушат дома на палестинец, взел участие в убийството на еврейски преселник през 2018 година. Войниците стартират да стрелят по палестинците, които стрелят и хвърлят бомби по тях в Дженин, добавя представителят.

Палестинските медици обявиха, че палестински служител на реда също е тежко ранен от израелската пукотевица .
 Арабската лига отхвърли мирния проект на Тръмп за Близкия изток
Арабската лига отхвърли мирния проект на Тръмп за Близкия изток

Организацията стимулира решението си с това, че проектът няма да обезпечи заслужено съглашение

В сряда израелски бойци гръмнаха 17-годишен палестинец на Западния бряг, заявявайки, че е хвърлил запалителна бомба по тях по време на митинг против мирния проект на Тръмп . Той е първата жертва след разкриването на проекта на Тръмп.

Имало е и няколкодневно принуждение оттатък границата с Ивицата Газа . Палестинците използваха против Израел минохвъргачки, ракети и балони с експлозиви , причинявайки суматоха, само че няма съществени жертви.

Израел извърши нощни въздушни удари против обекти, принадлежащи на ръководещите в Газа " Хамас ".

Хамас похвали конфликтите на Западния бряг и нападението в Йерусалим .
 Европейски Съюз не е склонен със Съединени американски щати да признае окупираните от Израел палестински територии
Европейски Съюз не е склонен със Съединени американски щати да признае окупираните от Израел палестински територии

" Европейски Съюз не признава израелския суверенитет над окупираните след 1967 година територии "

" Разпространяващата се опозиция и конфликти от нашите хора на Западния бряг и тяхната опозиция в сърцето на окупиран Йерусалим е деен отговор против разрушителната договорка на Тръмп ", съобщи представителят на " Хамас " Хазем Касем.

Палестинците , които о тдавна отбягват администрацията на Тръмп , обвинявайки я в користолюбие към Израел , настояват, че мирният проект надалеч не дава отговор на техните претенции за териториални и други права .

Вашингтон смята доста от тези претенции за нереалистични .

Израел поддържа проекта на Тръмп , с който ще получи огромна част от това, което желае от десетилетия , в това число суверенитет над съвсем цялата окупирана земя, върху която е построил селища .
 Иран се зарича да попречи на „ сатанинския “ проект на Тръмп и „ евреизацията “ на Йерусалим
Иран се зарича да попречи на „ сатанинския “ проект на Тръмп и „ евреизацията “ на Йерусалим

Те приказват неуместно и неразумно
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР