Автомобил, превозващ мигранти, който влязъл в Гърция от съседна Турция,

...
Автомобил, превозващ мигранти, който влязъл в Гърция от съседна Турция,
Коментари Харесай

13 пострадали при полицейско преследване на трафиканти на мигранти в Северна Гърция

Автомобил, пренасящ мигранти, който влезнал в Гърция от прилежаща Турция, се блъсна в друго транспортно средство след полицейско гонене в северната част на страната, при което пострадаха 13 души, оповестява Асошиейтед прес, цитирайки полицията.
Трафикант на хора умъртви човек в злополука край Кавала Според източници от полицията трафикантът е бил подложен под наблюдаване, когато се е случил случаят
Колата с 12 души в нея не спряла за инспекция на главната автомагистрала покрай град Кавала малко след среднощ, оповестява полицията. Последвалото полицейско гонене приключило в град Солун, когато автомобилът се блъснал в друга кола след няколко прекосявания на червен светофар.

Десет мъже от Бангладеш, някои от които скрити в багажника на колата, и двама мъже от Сирия са превозени до болница, както и гръцкият водач на другата кола.
Микробус с мигранти катастрофира в Гърция, почина 4-годишно дете Ранени са още 27 души, измежду тях и 4 деца.
Сирийците след полученото лекуване в болничното заведение са задържани по съмнения в трафик на мигранти. Гражданите на Бангладеш остават в болничното заведение за лекуване с леки контузии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР