Автомобил, превозващ екипа за сигурност на австралийския премиер Скот Морисън,

...
Автомобил, превозващ екипа за сигурност на австралийския премиер Скот Морисън,
Коментари Харесай

Екипът по сигурността на австралийския премиер пострада при катастрофа

Автомобил, пренасящ екипа за сигурност на австралийския министър председател Скот Морисън , се е преобърнал през днешния ден, а четирима чиновници бяха откарани в болница с пострадвания , които не са животозастрашаващи.

Колата им се преобърнала след случай с различен автомобил, до момента в който министър-председателят е н а предизборна обиколка в Тасмания преди изборите на 21 май , се споделя в изказване на полицията на щата.

След случая Морисън анулира оставащите си срещи за деня. От офиса му оповестиха, че той не е взел участие или потърпевш в злополуката.

Премиерът дефинира служителите на реда, които пазят него и фамилията му, като " самоотвержени, професионални и необикновено великодушни ".
 
7NEWS at 6pm: There's been a serious crash involving the prime minister's security detail in Tasmania. Four police officers are in hospital. was not involved in the accident.
— 7NEWS Sydney (@7NewsSydney)

" Надявам се да чуя положителни вести за положението им ", сподели той в изказването си.

Макар че автомобилът, в който са пътували чиновниците, е съществено развален, пострадванията на охранителите са " без заплаха за живота ", оповестиха от полицията.

От офиса на Морисън обявиха, че и четиримата чиновници са били в схващане, когато са били трансферирани от мястото на злополуката.

Местната полиция заяви, че към момента проверява случая, само че наподобява, че другият автомобил се е сблъскал с необозначения полицейски автомобил, до момента в който се е опитвал да смени лентите.

Не е ясно дали автомобилът за сигурност е следвал автомобила на министър-председателя, когато е станала злополуката.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР