Автомобил навлезе в насрещното платно на движение в Пловдив. Случката

...
Автомобил навлезе в насрещното платно на движение в Пловдив. Случката
Коментари Харесай

На косъм от две катастрофи: Шофьор с грубо нарушение в центъра на Пловдив

Автомобил навлезе в насрещното платно на придвижване в Пловдив. Случката се развила на един от най-натоварените булеварди в Пловдив – бул. „ Христо Ботев ”, оповестиха читатели на TrafficNews . Те описаха, че колата се е движила по ул. „ Цар Асен ” и вместо да завие надясно, с цел да навлезе в придвижването в южната част на булеварда, както би следвало, мъжът е завил наляво, навлизайки в насрещното придвижване в посока Военна болница.
Прочетете още
„ В същия миг отсреща идваше кола, а мъжът без даже да се огледа навлезе в другото платно на булеварда, с цел да избегне удар. В другото платно зад него пък се задаваше рейс на градския превоз, който беше цялостен с пасажери. Истински шанс е, че избегна двата вероятни случая, и то на косъм ”, описаха читателите ни.

Добавиха, че регистрационния номер на автомобила от марката „ форд ” e PB 9451 AC.

„ Зад кормилото беше възрастен мъж. Над 40% от всички сходни катастрофи у на са породени от възрастни хора над 75 години, в по-голямата част от случаи, дължащо се на деменция или комплициране. Това беше следващият подобен случай ”, допълниха пловдивчаните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР