Автомобил и 40 кг семена от липа са задържани при

...
Автомобил и 40 кг семена от липа са задържани при
Коментари Харесай

Задържаха автомобил при проверки на горските стражари

Автомобил и 40 кг семена от липа са арестувани при инспекции на горските стражари в ДГС " Суворово ". На нарушителите, които нямали нужното позволение за бране на билки за икономически цели, са формирани три акта и два констативни протокола по Закона за горите.    

3,18 кг трюфели са иззети при обход на територията на ДЛС " Балчик ". Служителите на стопанството са съставили акт за нерегламентирания рандеман на недървесни артикули. 

Проверките в ДГС " Преслав " през миналата седмица са приключили с два акта, а в ДГС " Нови Пазар "  е съставен един констативен протокол. 

От 6 август до момента чиновниците на всички 13 горски и 5 ловни стопанства към Североизточно държавно дружество са направили общо 708 инспекции. 119 от тях са на обекти за рандеман на дървесина, 142 – на транспортни средства, 426 – на ловци, а останалите 21 – на други физически лица. 

При подозрения за противозаконен рандеман на дървесина подавайте сигнали на телефон 112, молят от СИДП. В разгара на пожароопасния сезон от предприятието приканват жителите да съблюдават прецизно разпоредбите за сигурност, да не палят стърнища и да изхвърлят боклуци единствено на избраните за задачата места.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР