Автомобил блъсна младеж с електрическа тротинетка на голям булевард в

...
Автомобил блъсна младеж с електрическа тротинетка на голям булевард в
Коментари Харесай

Кола блъсна младеж с електрическа тротинетка в София

Автомобил блъсна юноша с електрическа тротинетка на огромен бул. в София.

Видеоклип с случая обиколи „ Фейсбук”, предизвиквайки хиляди споделяния и мнения.



На клипа се вижда по какъв начин момчето ненадейно излиза на бул. „ Васил Левски” преди кръстовището при Софийския университет.
КАТ написаха акт на мъж, карал електрическа тротинетка Пътните служители на реда откриха правното съображение да глобяват
Минава през дясната лента на платното със спрели коли. Минавайки през лявата, без да се огледа за идваща кола, автомобил го удря.

Момчето се е отървало с леки пострадвания.
Тротинетките чартърен в София – в тоалетни, кофи, върху спирки… или просто захвърлени (СНИМКИ) Нова мода "кой ще зареже тротинетка на най-глупавото място " или "българска дивотия "?
Видеото обаче провокира бурни реакции измежду потребителите, които са възмутени от метода, по който е станал случаят. Според тях младежът с тротинетката е отговорен, защото не се е огледал, а водачът не е имал задоволително време да реагира.

Случилото се още веднъж повдига въпроса придвижването на тротинетките в София да бъде законово регламентирано. Липсата на ясни правила при потреблението им е причина за настъпването на произшествия на пътя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР