Автомнтьор спретна грозен екшън пред сградата на полицията в Оряхово,

...
Автомнтьор спретна грозен екшън пред сградата на полицията в Оряхово,
Коментари Харесай

Див екшън: Автомонтьор заплаши мъж с убийство пред полицията в Оряхово

Автомнтьор спретна противен екшън пред постройката на полицията в Оряхово, научи организация BulNews. Без да се тормози от чиновниците на реда, той заплашил различен с ликвидиране.
Случката се разиграла на 10 март предходната година, само че едвам преди дни агресорът бе изправен пред съда да дава отговор на делата си. Във въпросния ден пред постройката на полицията в Оряхово на ул. „ Алея на мира “ №2 той заплашил да убие Н.Г. от село Остров. Екшънът се разиграл пред погледите на служителите на реда. Какво тъкмо е докарало мъжа до крайната експанзия не е ясно, само че той крещял: „ Ей, рано или късно теб ще те дотъркам. Ти няма да живееш “.
Гневният мъж бил бързо озаптен от служителите на реда, а жертвата му се разминала единствено с уплах от заканата.
Делото против Н.Н. се гледа в районния съд в Оряхово, където магистратите му постановиха условна присъда от половин година затвор. Той би трябвало да заплати разноските по процеса в размер на 500 лв..
От документите по делото излиза наяве, че автомонтьорът Н.Н. има престъпно минало, като е бил осъждан и различен път. За заканите в правосъдната зала автомонтьорът изказал съжалението си и се признал за отговорен и по този начин се разминал по-тежко наказване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР