Автоматично привежда РС-то в икономичен режим, ако няма активностAutoPowerOptionsOK осигурява

...
Автоматично привежда РС-то в икономичен режим, ако няма активностAutoPowerOptionsOK осигурява
Коментари Харесай

AutoPowerOptionsOK – превключва енергийния план

Автоматично привежда РС-то в пестелив режим, в случай че няма интензивност

AutoPowerOptionsOK обезпечава елементарно прекосяване към различен енергиен проект, в случай че няма интензивност
(екранна фотография: AutoPowerOptionsOK)

Потребителите на Windows 10 постоянно поправят вариантите за енергийна успеваемост, само че в случай че имат доста приложения, работещи на назад във времето, компютърът може да не влезе в латентен режим или да изключи монитора.

AutoPowerOptionsOK е олекотен софтуерен инструмент, който оказва помощ за превъзмогване на проблемите с енергийните режими. Както подсказва името, приложението разрешава персонализирани настройки за изключване на монитора и на таймера на заспиване, като ви дава опция да превключвате сред другите енергийни проекти в авансово избрани часове.

Програмата има подсъзнателен интерфейс, с три съществени варианти: изключване на монитора, слагане на компютъра в латентен режим и автоматизирано превключване на енергийния режим. Едно от гореспоменатите дейности ще се задейства автоматизирано, в случай че не бъдат регистрирани събития от клавиатурата или мишката за заложен период от време.

AutoPowerOptionsOK е основана да обезпечава елементарен метод за автоматизирано прекосяване към различен енергиен проект, ако няма открита интензивност. Например, в случай че мишката или клавиатурата не се употребяват до 15 минути, тогава енергийният проект минава от уравновесен към енергоспестяващ.

Друга значима функционалност на програмата е обвързвана със систематичното настройване на Windows. Можете да зададете персонализиран вид зареждане на операционната система, да ревизирате работещите услуги и да управлявате приложенията, които би трябвало да бъдат заредени при пускане.

Програмата може да ви бъде потребна, в случай че, да вземем за пример, се пробвате да намалите потреблението на сила в постройката. Въпреки че един работещ екран не употребява доста сила, десетки монитори в последна сметка могат да доведат до по-висока сметка за ток.

В умозаключение, AutoPowerOptionsOK е инструмент, който адресира както потребностите на елементарните консуматори, по този начин и на админите на мрежи от компютри, като обезпечава бърз и комфортен метод за спестовност на сила посредством ръководство на изключването на монитора и режима на заспиване.

Даунлоуд: AutoPowerOptionsOK
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР