Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните

...
Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните
Коментари Харесай

Обществената баня за кучета отвори врати в София


Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните на четириноги в столицата. Обществената баня за кучета се намира в квартал "Света Троица " и е на правилото на автомивката. Работи с монети, банкноти и жетони, описа Българска национална телевизия.

Швейцарската овчарка Мона тежи 40 кг. Допреди няколко месеца за притежателя ѝ къпането е било същинско премеждие. Затова новата социална баня е най-хубавото решение в летните горещини - освен за кучетата, само че и за стопаните им. С нея те икономисват доста средства и нерви.

„ Ако човек със приблизително или огромно куче желае да го изкъпе не в домашни условия, той би трябвало да го даде в грууминг салон, а едно къпане на такова куче коства сред 60 и 100 лв., до момента в който при нас и най-голямата порода може да бъде изкъпана в границите на 15 лв. “, описа доктор Цветан Симеонов, притежател на зоомагазин.

Машината работи със седем стратегии, а всеки собственик самичък избира какъв брой време да продължи банята. Процедурата е като в същински спа комплекс - топла вода, шампоан, еликсир и масаж в това време. Има и противопаразитен шампоан.

И за край - с цел да бъде изцяло същинско, кучето се радва и на изсушаване със сешоар.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР