Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните

...
Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните
Коментари Харесай

Нестандартно предложение - обществена баня за кучета

Автомат за къпане на кучета е новата атракция за стопаните на четириноги в столицата. Обществената баня за кучета се намира в квартал " Света Троица " и е на правилото на автомивката. Работи с монети, банкноти и жетони.


Швейцарската овчарка Мона тежи 40 кг. Допреди няколко месеца за притежателя ѝ къпането е било същинско премеждие. Затова новата социална баня е най-хубавото решение в летните горещини - освен за кучетата, само че и за стопаните им. С нея те икономисват доста средства и нерви.
доктор Цветан Симеонов, притежател на зоомагазин: Ако човек със приблизително или огромно куче желае да го изкъпе не в домашни условия, той би трябвало да го даде в грууминг салон, а едно къпане на такова куче коства сред 60 и 100 лв., до момента в който при нас и най-голямата порода може да бъде изкъпана в границите на 15 лв.. Дори в този момент, когато са дъждовете, идват хора, които просто за един лев измиват след разходка кучето, лапите и корема и по този начин си го прибират у дома, което е извънредно комфортно.
Машината работи със седем стратегии, а всеки собственик самичък избира какъв брой време да продължи банята. Процедурата е като в същински спа комплекс - топла вода, шампоан, еликсир, и масаж в това време. Може да се възползвате и от противопаразитен шампоан.
доктор Цветан Симеонов, притежател на зоомагазин: Водата е с температура, която не нервира кучето, автоматизирано е настроена.
И за край - с цел да бъде изцяло същинско, кучето се радва и на изсушаване със сешоар. И в случай че съдим по доволните физиономии на кучетата, къпането никак не наподобява да е толкоз неприятно. Представяте ли си единствено какъв брой хубаво би било, в случай че имаше и повече публични бани освен за кучетата, само че и за хората?
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР