Автомагистрали ЕАД има действащи рамкови споразумения само с две от

...
Автомагистрали ЕАД има действащи рамкови споразумения само с две от
Коментари Харесай

„Автомагистрали“ ЕАД има рамкови споразумения с две от петте фирми, посочени от БСП

" Автомагистрали " ЕАД има настоящи рамкови съглашения единствено с две от петте компании, посочени от Българска социалистическа партия - " ПСТ Груп " ЕАД и " ГБС ". Това излиза наяве от писмен отговор на министъра на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, оповестен на уеб страницата на Народното събрание, оповестиха от пресцентъра на Министерството на районното развиване (МРРБ).
 
Договорът с трета компания от листата на Българска социалистическа партия - " Пътстрой -92 " АД, е бил за доставка на строителни материали за последното тримесечие на 2018 година и е преустановен през декември заради приключване на периода му. С " Хидрострой " и " Трейс Груп " " Автомагистрали " ЕАД не е имало рамкови съглашения през миналите три години, са отбелязали от Министерство на регионалното развитие.

 
" Автомагистрали " ЕАД няма подписани нито контракти с подизпълнители, нито нарочни рамкови съглашения за строителството на новите 134,14 км от автомагистрала " Хемус ", чието създаване му бяха предоставени на 20 декември м.г. с контракт от Агенция " Пътна инфраструктура " по ин хаус процедура, планувана в Закона за публичните поръчки. Очаква се строителството на новия сектор от " Хемус " да стартира напролет на 2019 година
 
Министерство на регионалното развитие е изпратило на Българска социалистическа партия подробна информация и за всички рамкови съглашения на " Автомагистрали " ЕАД през последните три години. Тя съдържа в табличен тип предмета на договорите, с кого са подписани, периода на деяние и основанието за преустановяване. Те са за доставка на строителни материали, наемане на техника, доставка на ограничаващи пътни системи, автомобилни и индустриални масла, сервизно обслужване и други.

 
За в допълнение застраховане на оперативната си активност от юли 2018 година " Автомагистрали " ЕАД има петгодишни договори с шест компании за наем на техника, само че нито една от тях не е измежду упоменатите от Българска социалистическа партия. Отделно през последното тримесечие на 2018-а " Автомагистрали " ЕАД е сключила съглашения за наем на техника, за доставка на строителни материали и за осъществяване на обособени типове действия с още осем компании, са показали от Министерство на регионалното развитие.-->
 
На депутатите, които се интересуват по-детайлно от договорите, е дадена опция да се срещнат в комфортно за тях време на място в сдружението. Това се прави за конфиденциалност и опазване на правилните търговски връзки на " Автомагистрали " ЕАД с сътрудниците им, са отбелязали от Министерство на регионалното развитие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР