Автокрадецът, с прякор Руснака, който бе задържан вчера пред фотообективите

...
Автокрадецът, с прякор Руснака, който бе задържан вчера пред фотообективите
Коментари Харесай

Крадецът, арестуван вчера, опитал да отвори Мерцедес с отвертка, ама го видели

Автокрадецът, с прякор Руснака, който бе арестуван през вчерашния ден пред фотообективите от тежки полицейски елементи, опитал на 1 август незаконно да отнеме Мерцедес. Това излиза наяве от известие на Районна прокуратура, която в този момент се заема с Н. А. 

За задачата употребил отвертка, само че...

"... опитът е останал незавършен заради независещи от дееца аргументи – обвиненият е бил видян от притежателя на колата. "

Както и през вчерашния ден бе обявено, Руснака е излязъл едвам при започване на годината от пандиза, къдто е лежал за опиати. Затова в този момент е арестуван за 72 ч от прокурор, а ще му се желае и непрекъснат арест от съда.

Ето и известието в оригинал:

Софийска районна прокуратура упрекна и задържа до 72 часа мъж за опит за кражба на автомобил

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност за опит за кражба на автомобил мъж, роден в Руската Федерация.

На 01.08.2023 година към 04,15 ч. пред блок в гр. София, обвиненият Н.А. посредством потреблението на отвертка е направил опит незаконно да отнеме лек автомобил марка „ Мерцедес ”. Опитът е останал незавършен заради независещи от дееца аргументи – обвиненият е бил видян от притежателя на колата.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 346, ал.2, т.3, вр. ал.1, вр. чл.195, ал.1, т.4, вр. чл.18, ал.1 Наказателен кодекс, за което се планува наказване отнемане от независимост от 1 до 10  години.  В хода на следствието Н.А. беше арестуван при акция на Столична дирекция на вътрешните работи и групата „ Кобра “.

Н.А. е осъждан неведнъж. Предвид опцията да извърши друго закононарушение или да се укрие, той е арестуван за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР