Автокрадец №1 Асен Колев – Хастара се е заел да

...
Автокрадец №1 Асен Колев – Хастара се е заел да
Коментари Харесай

Автокрадец №1 Асен Хастара връща джипа на Плевнелиев

Автокрадец №1 Асен Колев – Хастара се е заел да върне откраднатото БМВ Х5 от Десислава Банова – Плевнелиева, заяви пред " Уикенд” източник от подземна София. Оказа се, че Хастара е измежду ушенцата на Министерство на вътрешните работи в ъндърграунда, по чиито доноси за кражбата бе задържан Илиян Димитров – Бабичката.

Софийският градски съд обаче анулира определението на Районния, с което Бабичката, упрекнат като помощник в кражбата на джипа, беше арестуван под стража. Вместо това съдът пусна апаша неотложно от ареста и без никаква мярка за неотклонение. В претекстовете си правосъдният състав посочи, че обвиняването почива на подозрения и оперативни данни, които не са процесуално тествани.

Първоинстанционният съд е позволил процесуална неточност, като се е позовал на полицейска докладна с догатки, която не е доказателствено средство, преди да бъде тествана. Освен това Софийският областен съд пренебрегнал и обстоятелството, че при разпознаването някогашната синоптичка не била безапелационна. Деси Банова признала, че е сигурна на 70%, че това е лицето, което се е бутнало в нея. Освен това тя разказва " бухнал мъж с черна кожа”, а обвиненият е слаб и ярък.

Напомняме, че Х-петицата за 200 бона, подарък от влюбения Плевнелиев, беше откраднат на 18 декември от паркинга на " Ринг мол” в София. Деси Банова-Плевнелиева паркирала джипа, а по-късно в нея се блъснал мъж с раница, до момента в който различен подкарал автомобила. Автокрадците съумели да отмъкнат скъпата кола, тъй като в чантата на мъжа имало усилвател, който предал сигнала от ключа на джипа. Джаджата, с която е осъществена кражбата, е на Илиян Бабичката. Той я купил преди месец за към 20 000 евро и се хвалел измежду крими контингента с нея.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР