Автокрадец номер 1 в София – Лъвицата е бил задържан

...
Автокрадец номер 1 в София – Лъвицата е бил задържан
Коментари Харесай

Изненадали автокрадеца Лъвицата в дома му

Автокрадец номер 1 в София – Лъвицата е бил арестуван в дома си. По информация на bTV общо задържаните при акцията, извършена през вчерашния ден са 8 души.

Става дума за хора от групата на небезизвестния автокрадец Станислав Петков – Лъвицата. Самият той също е в ареста. Задържан е и доближеният до него Георги Воденичаов – Кико.

Първоначално от органите на реда е съумял да се изплъзне Асен Колев – Хастара, само че след малко търсене той е хванат. В дома на неговата другарка беше осъществен обиск.

Полицията нападна домовете на автоджамбазите рано сутринта. Операцията изненада хората в столичния квартал „ Манастирски ливади “, където живее приятелката на един от арестуваните.

Според проверяващи групата е профилирана в обири на извънредно скъпи коли. По информация на bTV с изключение на Станислав Петков - Лъвицата, в ареста са още седем от съучастниците му, измежду които и дясната му ръка - Георги Воденичаров - Кико. Шест часа след началото на акцията полицията го изведе от постройката изцяло маскиран.

За Воденичаров това е следващ арест. През 2018 година той още веднъж попадна зад решетките откакто беше засечен да краде кола и удари три патрулки в опит да избяга от полицията.

Задържаните автоджамбази са обвинени за обири на десетки първокласни коли, а водачът им - Станислав Петков, досега не е осъждан.

От Министерство на вътрешните работи и спецпрокуратурата отхвърлиха коментар, само че оповестиха, че са образували досъдебно произвеждане по случая.

Акцията и обиските в домовете на автоджамбазите продължиха през целия ден.

Днес съдът ще реши дали те ще останат в арестта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР