Автоджамбази атакуват масово автомобили от марката от скъпа марка, произведени

...
Автоджамбази атакуват масово автомобили от марката от скъпа марка, произведени
Коментари Харесай

Нова мода! Разбиват скъпи коли, крадат им документите

Автоджамбази нападат всеобщо коли от марката от скъпа марка, създадени след 2011 година, заяви TrafficNews.bg. През последните няколко месеца има голям брой тъжби от притежатели на немски коли, които се оплакват, че колите им са били разрушени и ограбени.

Мишена на крадците обаче не са скъпи движимости или музикалните системи на возилата, а документите на колите. Изчезват талони, полици "Гражданска отговорност ", "Каско ".

Преди две вечери в Кършияка и Смирненски са разрушени две беемвета. Автомобилът в Кършияка е 7 -ма серия, като крадците са строшили страничното стъкло и са отворили вратите, макар че в колата е имало и други скъпи движимости, те са прибрали единствено документите.

Другото беемве е било паркирано на ул. "Знаме ". Там бандитите не се задоволили единствено с книжата на колата, а са си тръгнали с чанта с фотографска инсталация, пари, дебитни и кредитни карти и персонални документи.

Според застрахователи всеобщите обири на автомобилна документи не са инцидентни. Според тях документите към този момент се фалшифицират много мъчно. "Очевидно някъде в региона работи канал за експорт на крадени коли за Близкия изток. След като се снабдят с нужните документи, уредниците пренабиват номерата, колата се трансформира в "близнак " на тази с откраднатите документи и отпътува без проблеми по направление " разясняват експерти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР