Автобусните превозвачи имат спешна необходимост от подкрепа на държавата. Това

...
Автобусните превозвачи имат спешна необходимост от подкрепа на държавата. Това
Коментари Харесай

Магдалена Милтенова: Автобусните превозвачи имат спешна необходимост от подкрепа на държавата

Автобусните превозвачи имат незабавна нужда от поддръжка на страната. Това сподели в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

„ Ситуацията в страната е извънредно тежка. Алармирахме за това по време на нашите митинги, тъй като цените на горивата са фактор, който въздейства върху всяка една стока и услуга в страната ни и на всеки един български жител “, добави Милтенова.

" Адмирираме това, което вицепремиерът и министър на превоза - господин Алексиев, прави сега във връзка с транспортния отрасъл, тъй като би трябвало с общи старания да се оправим, когато сме в някаква рецесия, било то икономическа, политическа, пандемията или каквато и да било друга “, съобщи ръководителят на КАП.

Милтенова акцентира, че за автобусните превозвачи е извънредно значимо да работят на налични цени и да обезпечат качествена услуга за популацията. Във връзка със Зелената договорка са закупени рейсове на метан в по-голямата част от регионалните градове в страната. В момента те се експлоатират главно в градски и междуселищни условия.

" Тази зелена договорка би трябвало да може да бъде подкрепена от страната и да бъдат планувани ограничения. В момента сметката за Зелената договорка, написана от Европейски Съюз, я заплащат българските жители и българските превозвачи ", уточни още тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР