Автобусната линия №72 от градския транспорт в София неведнъж е

...
Автобусната линия №72 от градския транспорт в София неведнъж е
Коментари Харесай

Не, в София не се живее по-добре

Автобусната линия №72 от градския превоз в София нееднократно е възпявана от клетите жители, които са имали нещастието да я употребяват. Ако ви се постанова да пропътувате дистанцията от първата ѝ до последната спирка, приготовленията ви би трябвало да включват храна, вода, хрумвания за игра, в случай че сте с дете, а от скоро и каска, наколенки и всички аксесоари, присъщи за практикуването на рискови спортове. На половината от маршрута към този момент имате възприятието, че участвате в офроуд съревнование, всяко прекъсване се усеща с цялото ви тяло. Главата на едно дете ясно отмерваше натискането на спирачките с удар в седалката. След като една, не толкоз стара жена, залитна съществено взех решение да попитам водача дали не може да стопира по-плавно. Отговорът му беше, че това не зависи от него, а се дължи на механически проблем, обвързван със скоростната кутия на рейса . Как по този начин? На новия, толкоз хвален от кметицата ни рейс? Проблем на един от забележимите ѝ резултати . Според осведомени скоростна кутия е метод да се облекчава работата на спирачката. Двигателят обвързван към колелата без да се подава газ има забавящо деяние тъкмо през скоростната кутия.
Но за какво ли се удивлявам, че има проблем с " новите рейсове " откакто неотдавна стана ясно, че елементи " новите трамваи " се употребяват за аварийни елементи. На 03.07.2019 Actualno.com помоли Столична община да покаже пътните листове на трамваите и по-конкретно на този от фотосите на " Спаси София ", с цел да се види по кое време се е движело транспортното средство. Попитахме и за какво е изваден бордовият му компютър, което се вижда на фотографията, откакто в формалното пояснение на Следствен отдел към окръжна прокуратура се твърди, че е свалена единствено маска от предната част, с цел да бъде поставена на различен, аварирал трамвай PESA. До този миг (10.07.2019) нямаме отговор .
Мислех да пропусна описанието на премеждията на пътуващите по линия 72, която свързва два отдалечени края на София и напълно не е маловажна. Без нея би трябвало да се сменят най-малко две транспортни средства и нескрито излиза недомислието по какъв начин да се свържат кварталите " Люлин " и " Западен парк " с " Редута " и " Гео Милев. "
Но попаднах на хвалебствено слово на прибрал се за малко наш съотечественик, който твърди, че София изглеждала по-добре и по-сигурна. Трябва да призная, че озеленяването в столицата тази година зарадва освен моите очи. Нямаше да е толкоз дразнещо, в случай че сходни зачестили изявления не се случват в предизборно време. Но една китка от София организиран град не прави.
Разходете се из Западен парк, по Графа поговорете със притежателите на магазини, отгледайте едно дете в София, разходете го с количка, потърсете тротоар за задачата, запишете го в детска градина, след това в учебно заведение, водете го с градски превоз на извънкласни занимания, след което посетете " Пирогов ", с цел да извадят кърлежите от детето ви, тъй като сте минали през някой парк... и тогава давайте мнение или замълчете вечно. И да не забравите да се повозите със 72!
Относно сигурността - единствено преди дни в центъра се случиха две изнасилвания измежду бял ден, а жена умря в трамвай.
Автор: Евгения Чаушева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР