Автобусът, който катастрофира край Своге, може би не е преминал

...
Автобусът, който катастрофира край Своге, може би не е преминал
Коментари Харесай

Катастрофиралият край Своге автобус може би не е преминал повторен преглед

Автобусът, който катастрофира край Своге, може би не е минал още един механически обзор, съобщи пред медиите зам.-министърът на превоза Ангел Попов. Такъв механически обзор е трябвало да се извърши при започване на август, само че това следва да се доуточни.

Пътят остава затворен за придвижване, като са избрани обходни направления: в посока от София към Своге - през Искрец и Бучин проход и от в посока от Своге към София - през Костинброд и Бучин проход.

Автобусът е благосъстоятелност на Мобилус - 5 ООД, която има шест транспортни средства, като документите ѝ са изрядни. Има подозрения, че рейсът не е минал повторна техническа инспекция, съобщи пред медии зам.-министърът на превоза Ангел Попов. Тя е трябвало да бъде осъществена при започване на август.

Причините за злополуката към момента се проверяват.
Ангел Попов, зам.-министър на превоза: Имало е пороен дъжд. Експертизата ще покаже какво е провокирало злополуката.
Шофьорът има цялостна психическа валидност, добави зам.-министър Попов. Шофьорът е притежателят на компанията, като е настанен в столичната болница УМБАЛ „ Царица Йоанна – ИСУЛ “.

Участъкът на случая е в урбанизираната територия на град Своге, като пътят е реновиран през 2016 година Пътната настилка не е нарушена.

Пътят ще остане затворен още няколко часа, като придвижването е отклонено:
от София към Своге - през Искрец и Бучин проходот Своге към София - през Костинброд и Бучин проходОще по тематиката Тежка злополука с рейс край Своге
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР