Автобусът е в такъв вид, че не могат да се

...
Автобусът е в такъв вид, че не могат да се
Коментари Харесай

Тахографът, който записва движението на автобуса, е изгорял

Автобусът е в подобен тип, че не могат да се открият данни от тахографа - техническото средство, което записва придвижването на рейса. Всичко е изгоряло. Това съобщи изпълнителният шеф на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " Бойко Рановски пред БНР.

Той разяснява случая от нощес, при който 45 души починаха, откакто пътнически рейс с македонска регистрация на автомагистрала " Струма ". Седем души са ранени и признати в болница. Автобусът е пътувал от Турция към Северна Македония.

По думите му няма данни рейсът да се е движил с превишена скорост. Спазени са и всички наложителни почивки. Според Рановски е открито, чече е имало и втори водач, а проверяващите допускат, че той също не е оживял.
Бивш министър на Българска социалистическа партия отговори на ГЕРБ за " Струма ": Някой май би трябвало да си премери температурата
Някой май би трябвало да си премери температурата. Така някогашният министър на районното развиване от Българска социалистическа партия Асен Гагаузов разяснява пред Actual...

" По данни от камери от граничните пунктове и на пътната организация следствените органи могат да извлекат информация, която е нужна за определяне на аргументите за пътния случай ", сподели Бойко Рановски.

Пред Националното радио случаят разяснява и ръководителят на УС на браншовата организация " Пътна сигурност "   Николай Иванов

" Не се отделят задоволително средства за инфраструктурата ни. Трябва да се види секторът - по неприятно стичане на събитията, там строител беше македонска компания. " Маврово " -Скопие се споделя ".

Според него идващото държавно управление би трябвало да сложи като цели пътната сигурност и инфраструктурата.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР