„Автобусът е в такъв вид, че не могат да се

...
„Автобусът е в такъв вид, че не могат да се
Коментари Харесай

Бойко Рановски: Тахографът на катастрофиралия автобус е изгорял

„ Автобусът е в подобен тип, че не могат да се открият данни от тахографа - техническото средство, което записва придвижването на рейса. Всичко е изгоряло “, съобщи изпълнителният шеф на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ Бойко Рановски пред БНР за злополуката на Автомагистрала „ Струма “, при която починаха 45 македонски туристи.

Той уточни, че по информация на институцията, която управлява, от Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " до мястото на случая не са регистрирани нарушавания на разпоредбите за придвижване: " Няма данни да се е движил с превишена скорост. Спазени са и всички наложителни почивки ".

" По данни от камери от граничните пунктове и на пътната организация следствените органи могат да извлекат информация, която е нужна за определяне на аргументите за пътния случай ", сподели Бойко Рановски.

Тридневен печал в Северна Македония в памет на жертвите на злополуката Здравният министър на С. Македония: Сред оживелите е семейство с малолетно момиче Най-малкият пасажер в македонския рейс е бил на 4 година Кристиан Кръстев: Обратните виражи са спомагателна причина за произшествия Трагедията на Автомагистрала „ Струма “: 45 починаха, 7 са ранените при автобусната злополука (ОБЗОР КЪМ 12 Ч.) На кюстендилския адрес на съдбовния транспортьор живее стара жена Заев: Надявам се тази покруса да сплоти още повече България и С. Македония Македонската полиция обкръжи офиса на компанията притежател на рейса, аварирал на Автомагистрала „ Струма “ Заев: Българските управляващи вършат всичко като за свои СВИДЕТЕЛСКИ РАЗКАЗ: Гледката е страшна, ламарината се е стопила
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР