Автобус с украински туристи горя на автомагистрала Черно море край

...
Автобус с украински туристи горя на автомагистрала Черно море край
Коментари Харесай

Автобус с украински туристи се запали на АМ Черно море

Автобус с украински туристи пламтя на автомагистрала Черно море край Варна. За благополучие няма потърпевши пасажери.

По описа на очевидци огънят е бил доста мощен. Изгорелият рейс към този момент е изтеглен, само че още стоят следите от огнената буря разиграла се сутринта.

В рейса е имало украинци, които са отивали на екскурзия и с помощта на бързата реакция на водача те са се разминали единствено с нерешителност.

Автобусът се е запалил в придвижване. Водачът незабавно е отбил в банкета и дружно с екскурзовода извели пасажерите на безвредно разстояние.

Шофьорът на рейса се е опитал самичък да загаси пожара, само че огъня е бил толкоз мощен, че се е запалила даже тревата край автомагистралата.

На място са били изпратени три пожарни автомобила и огънят е бил сподавен доста бързо. Въпреки това рейсът е съвсем изцяло изгорен, само че съгласно водача е бил изцяло изправен.

По първична информация огънят е тръгнал от турбината на мотора. При огледа е открито, че цялата сърцевина на рейса е изгоряла и има разтопени железни детайли.

При запалването на транспортното средство измежду пасажерите не е имало суматоха. Веднага след случая беше обезпечен различен рейс на превозвача, който да извози туристите.

Заради случая автомагистрала " Черно море " беше затворена за придвижване близо час, което стана причина да се образуват големи колони от коли.

Вижте още в директното включване на репортера ни Силвия Русинова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР